Un apartament colorat, care te duce cu gândul la stilul parisian

Must read

Cu o suprafață de 117 mp, acest apartament colorat a fost proiectat pentru o familie tânără cu copii. Franța se întâmplă să fie țara preferată a cuplului iubitor de călătorii, ceea ce a făcut ca designerul să incorporeze o atmosferă parisiană în întreaga amenajare. În plus față de stilul francez relaxat, culorile puternice, mobilierul contemporan și obiectele de artă completează designul vibrant.

Culorile alese în această amenajare sunt intense și plasate în asa fel încât să formeze contraste puternice: roșu, galben, roz, albastru și verde, combinate cu nuanțe metalice sau cu negru.

Pentru bucătăria acestui apartament colorat, designerii au ales nuanțe de gri neutru, astfel încât să nu iasă în față și să preia din punct de vedere vizual spațiul open space.

Placările cu gresie și faianță se evidențiază atât la intrare, cât și în cele trei băi, având modele îndrăznețe, grafice, care animă fiecare dintre spații.

În dormitorul matrimonial apare un amestec deseori contradictoriu de influente artistice. De la formele geometrice îndrăznețe ale cubismului la culorile intense ale fovismului și la măiestria execuției pieselor de mobilier specifică stilului parisian, la elemente de artă orientală. Lângă fereastră, în dreapta biroului, ”locuiește” o piesă care provine din colecția Broken Art a designerului Daria Vasilkova, din materiale reciclare, care evidențiază problemele legate de mediu și reciclarea deșeurilor.

Fotografii realizate de Sergey Krasyuk.

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read