Apartament de 145 mp, cu scară interioară și amenajare cu lemn

Must read

Cât de mult îți place lemnul în decorul interior? Aflăm din această amenajare cu lemn că acesta își are frumusețea lui. Cu cât este folosit mai mult cu atât contribuie la crearea unei amenajări spectaculoase.

Materialele, texturile, finisajele și detaliile au fost atent selectionațe, coerent, astfel încât suprafața generoasă, de 145 metri pătrați, a apartamentului să fie valorificată atât ca design, dar și ca funcționalitate.

Acest apartament, al cărui design interior este gândit de arhitecții de la Craftr, este un proiect realizat sub semnul reorganizării.

Mai întâi, a fost scara. La cererea clientului, am schimbat sensul de coborâre al scării, inițial foarte incomod, și l-am reorientat dinspre ușa de la intrare spre living. Acest lucru a ajutat la bifarea celei de-a doua cerințe generale a proprietarilor. Redesenarea întregului nivel inferior.

 

Ca urmare a dorințelor proprietarilor, din trei dormitoare și două băi comune, arhitecții au reîmpărțit spațiul într-un dormitor mic și unul matrimonial cu dressing. La care au adăugat câte o baie pentru fiecare cameră și o baie comună.

În plus, sub noua scară și-a găsit locul o zonă de spălătorie și depozitare.

La nivelul superior s-a optat pentru deschiderea bucătăriei și extinderea grupului sanitar pentru o mai mare eficiență a spațiului.

Amenajare cu lemn

Nu e greu de observat că design-ul interior al acestui apartament este dominat de lemn, într-o diversitate de forme. De la pardoseli și treptele scării, la mobilierul din dining și comode.

 

Livingul este spațios, oferind locul perfect pentru ca frumusețea naturală a lemnului să captiveze toată încăperea. Întrucat lemnul este personajul principal, s-a optat pentru simplificarea decorului, designul fiind unul minimalist. Arhitecții au folosit nuante neutre de gri pentru canapea și draperii, accente de roz pudrat, iar biblioteca din tablă neagră echilibreaza tonul interiorului.

În plus, lemnul intensifică parcă lumina naturală care pătrunde din belșug în interior.

 

De remarcat felul în care bucătăria este integrată în această amenajare cu lemn. Au fost alese fronturi albe din mdf vopsit pentru toate piesele de mobilier custom-made care populează bucătăria. Bucătăria este separată de living printr-un bar și o masă de dining. Materialele și nuanțele alese continuă povestea lemnului în toate aspectele.

Lemn vom găsi și în dormitoare, dar și jocul cromatic cu nuanțe de gri deschis și alb. Coerența întregii amenajări creează predictibilitate la trecerea dintr-o încăpere în alta, ceea ce aduce o stare de echilibru și calm.

Doar dormitorul copilului vine să adauge nuanțe noi, de verde închis, prin tapetul și draperiile alese.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read