Before & after: de la stilul ”ceaușist” la cel minimalist în renovarea unei bucătării din București

Must read

Renovarea bucătăriei din apartamentul MZ, situat în zona Calea Moșilor, este un proiect gândit pentru un cuplu tânăr, care dorea să primească noul membru al familiei într-un cadru nou și adaptat nevoilor specifice. Bucătăria are o suprafață de 14 metri pătrați.

Chiar dacă a fost un proiect mic, am încercat să oferim spațiului personalitate înainte de altceva. După cum știm, bucătăria joacă un rol important în orice casă. Este locul în care se adună familiile. Astfel, în acest spațiu, totul este realizat la comandă. De la ușa de intrare realizată manual din metal până la dulapurile suspendate cu ajutorul cărora am mascat țevile și orificiile de aerisire. Toate acestea păstrând accentul principal pentru crearea unei bucătării funcționale și pe maximizarea spațiului de depozitare, a precizat Andra Bica, arhitect Kanso.

Singura cerință a beneficiarilor a fost să aibă o bucătărie bine gândită cu multe spații de depozitare. ”Am fost norocoasă întrucât am avut mână liberă pe partea de design”, mărturisește Andra.

Primul pas în renovarea bucătăriei a fost să eliminăm toate reminescențele ”ceaușiste”, în speță toată faianța care încărca toți pereții, spațiul devenind mai luminos și mai curat. A dispărut aglomerarea cauzată de obiectele aflate la vedere.

Rezultatul? Un spațiu cu linii minimaliste, cu o paletă monocromă căreia i se adaugă accente de culoare și texturi naturale. Întreg mobilierul este custom made și a fost realizat în întregime de beneficiari.

A fost nevoie de mult efort pentru a ne încadra în termen, toate lucrările fiind realizate în doar 4 luni cu tot cu concept. Am ales să povestim mai multe despre renovarea bucătăriei din acest apartament întrucât este un proiect foarte drag. Aceasta a devenit locul care încheagă toată familia, într-un spațiu generos și funcțional.

10 bucătării mici, dar funcționale. Cum gândim design-ul și organizarea acestora

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read