Decorațiuni și textile de inspirație scandinavă pentru sezonul de sărbători

Must read

Pentru sezonul de Sărbători de anul acesta, JYSK a pregătit o colecție de  decorațiuni și textile pentru casă de inspirație scandinavă, care să aducă atmosfera festivă în locuințe. Produsele din noua colecție urmează două trenduri: Cozy Tradition și Glacial Escape. 

În scurt timp, mirosul de brad, portocale, scorțișoară și cozonac va umple sufrageriile, colindele se vor auzi de peste tot, iar nopțile vor deveni din ce în ce mai scurte și mai friguroase. În această perioadă, casele noastre îmbracă haine festive, care să ne introducă mai ușor în atmosfera caldă a Sărbătorilor de Iarnă.  

JYSK mizează și anul acesta pe un Crăciun hygge, cu o colecție specială de Crăciun care aduce confort în casă și amplifică sentimentul de sărbătoare. Colecția include figurine de pluș haioase, precum moși, efli, spiriduși, reni, copii și oameni de zăpadă, instalații de lumini, pomi cu lumini, felinare și sfeșnice, decorațiuni pentru brad și pentru casă, precum și o selecție de textile pentru casă cu imprimeuri specifice iernii.  

Produsele urmează două trenduri, Cozy Tradition și Glacial Escape. 

DECORAȚIUNI COZY TRADITION 

Cozy Tradition este definit de culori și imprimeuri specifice vechilor tradiții de Crăciun. O mulțime de tonuri de roșu sunt însoțite de tonuri calde, care duc cu gândul la dulciurile delicioase de pe masa de Sărbători, la turta tulce, ciocolată și cozonaci. Culorile vedetă sunt Mocha Mousse, Jester Red, Apple Butter, Chocolate Brown, Auburn și, pentru echilibru, o culoare neutră, Warm Grey. 

Textilele pentru casă și figurinele de pluș cu aspect tradițional sunt reprezentative pentru trendul Cozy Tradition. Perna deco KIMBERLIT de culoare crem, imprimată cu crenguțe minimaliste de culoare roșu închis și perna deco KORNSTERN din catifea burgundi sunt minunate pentru un Crăciun tradițional, dar pot fi folosite ca decorațiuni și în restul anului. 

Favoritele copiilor, dar și ale adulților care nu au uitat de Sărbătorile copilăriei, vor fi figurinele de pluș precum elful HELIODOR, simpaticii moși ODIN și FAFNER, spiridușii RUBIN și renii AKE. 

DECORAȚIUNI GLACIAL ESCAPE

Cel de-al doilea trend, Glacial Escape, este inspirat de peisajele iernii în zilele în care albul acoperă toată natura. Gheața, zăpada, tonurile reci ale pământului înghețat, crengile goale au stat la baza paletei de culori care descrie trendul. Ies în evidență tonurile Cool Grey, Silver, Asphalt, Dark Slate și Dusty Olive. 

Formele și imprimeurile decorațiunilor sunt inspirate tot de natură. Îmbină lumânarea ALMANDIN în formă de brad cu lumânarea SNEFNUD cu imprimeu de fulgi de nea și lumânarea LOFN în formă de con pentru a transforma serile de iarnă în momente de liniște și relaxare. Adaugă decorațiuni alb-argintii, precum felinarul GYME cu led, brăduțul cu lumini AMETYST sau instalația de lumini GLEDE, și te vei simți ca în mijlocul naturii. 

Fie că apreciezi un Crăciun tradițional acasă, fie că îți place să îți petreci iarna cât mai aproape de natură, bucurându-te de zăpadă, vei găsi în noua colecție decorațiuni și articole potrivite gusturilor tale. 

Produsele din noua colecție sunt disponibile deja în toate magazinele JYSK. 

De asemenea, întreaga colecție poate fi văzută pe JYSK.ro, accesând link-ul: https://JYSK.ro/craciun.  

JYSK a lansat și revista pentru Crăciun, care conține surse de inspirație pentru amenajarea casei cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Revista poate fi văzută aici.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read