Renovarea living-ului și a bucătăriei în nuanțe calde

Must read

Beneficiarii, proprietarii unui apartament de 3 camere, si-au dorit renovarea living-ului și a bucătăriei, pastrand cateva din finisajele existente. S-a dorit crearea mai multor spatii de depozitare, fara a parea incarcat.

Renovarea bucatariei

Bucataria a fost proiectata astfel incat sa acomodeze nu doar spatiu de depozitare, ci si un loc de luat masa generos, asadar, arhitecta Georgiana Anita a propus extinderea blatului de lucru si o bancheta cu spatii de depoziare incluse.
Pentru a inviora si lumina spatiul, am ales fronturi din pal albe in partea de sus si fronturi din MDF gri in partea de jos din motive estetice dar si practice, fronturile din MDF mai inchise ca nuanta fiind mai rezistente. Blatul de lemn si politele vin in completarea gamei cromatice cu tema naturala.

In ceea ce priveste organizarea in bucatarie, descopera mai jos 10 idei creative:

 

10 idei creative pentru organizarea bucătăriei

Renovarea living-ului

In living, beneficiarii si-au dorit pastrarea canapelei si fotoliilor, carora arhitecta le-a propus o retapitare cu un material gri, rezistent la uzura. Urmarind brief-ul de design, a creat spatii de depozitare pe toata inaltimea camerei, unde a imbinat nuante calde, naturale.
Functional, biblioteca nu este doar un spatiu de depozitare, avand mai multe scopuri: consola TV, rafturi pentru colectia de vinuri a proprietarului si aer conditonat incastrat.
In ceea ce priveste corpul de depozitare de pe peretele adiacent, acesta foloseste ca spatiu de joaca pentru fiul lor, unde am propus un taburet si cateva polite pentru jucarii. In viitor, aceste polite pot fi folosite ca display pentru obiecte decorative fara a modifica structura mobilierului.
Daca iti doresti o schimbare a design-ului interior din casa ta, dar nu ai buget suficient sau nu exista necesitatea, poti incepe cu una sau doua camere.  Asa au ales si proprietarii acestui apartament, doar renovarea living-ului și a bucătăriei, iar rezultatul este unul reusit.
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read