Decorațiuni Crăciun pentru ușa de la intrare și ferestre

Must read

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început!  Chiar dacă încă nu ți-ai împodobit casa,  nu este niciodată prea târziu pentru a le oferi oaspeților și vecinilor priveliști de poveste cu câteva decorațiuni de sărbători. Primul pas pentru a începe decorul este cu exteriorul casei – ușa de la intrare și ferestrele sunt de obicei neglijate..dar nu și anul acesta!

Creează o primă impresie cu un decor de Crăciun atent și creativ, care le va trezi tuturor spiritul sărbătorilor. Câteva crenguțe de brad, un fular și clopoței, aranjate frumos, vor atrage privirile vecinilor sau trecătorilor.

De la figurine cu îngerași și reni, coronițe de brad, globuri, până la lumini și ornamente parcă desprinse din filme, ai mai jos câteva idei de decorațiuni de sărbători pentru ușa de la intrare sau fațada propriei case.

Decorațiuni de sărbători pentru ușa de la intrare

De exemplu, te-ai gândit că, în locul coroniței de brad tradiționale ai putea să  decorezi cu un obiect vintage? Poate … niște patine vechi? Nu numai că arată minunat, dar sigur îți vor trezi amintiri plăcute din copilărie.

Aspect elegant pentru decorul ușii de la intrare

Dacă ai o ușă închisă la culoare, ia în calcul decorațiuni în nuanțe de verde și auriu. Poți combina ghirlande sau alte figurine specifice sărbătorilor cu crenguțe de brad, păstrând tematica de verde-auriu.

Dacă ai o ușă albă..și mai bine! Tot ce ai nevoie este o ghirlandă naturală pentru a o încadra și o coroniță cu fundițe roșii. Simplu și cu bun gust!

Aspect jucăuș pentru decorul ușii de la intrare

Dacă vrei să ai o intrare colorată și jucăușă de Crăciun alege o coroniță albă și o ghirlandă cu lumini colorate, dar și alte elemente: figurine, globuri care vor crea toată magia. Acest decor nu e recomandat dacă ușa de la intrare este închisă la culoare: maro, negru.

Decor atipic al ușii de la intrare

Da, poți atârna și alte lucruri în afară de o coroniță pe ușă. Cum ar fi un coș cu crenguțe uscate, de brad sau flori de sezon. Creezi acea voie bună de Crăciun chiar de pe primele trepte din fața ușii.

Dacă locuiești la casă, atunci ai mai multă libertate de mișcare și poți crea un tărâm de vis cu aranjamente și ornamente ”prăfuite” de zăpadă.

În locul unei coronițe de brad obișnuite, împodobește tot cadrul ușii pentru a-ți face intrarea în acest sezon și mai spectaculoasă.

Cum ar fi ca, în loc de o coroniță să folosești 3? Da! Pentru a crea un om de zăpadă! E un decor jucăuș pentru ușa ta de la intrare și va avea cu siguranță un succes atât pentru copiii din cartier cât și pentru cei mari.

Dacă ești un susținător al mediului înconjurător și cauți idei pentru un decor natural, uite ce clopoței frumoși din ratan, cu care îți poți decora ușa de la intrare sau chiar ferestrele.

Nu există nimic mai primitor decât un mic semn de bun venit, docorat în spiritul sărbătorilor, pentru oaspeții care vin vizită, nu-i așa?

Decorațiuni de sărbători pentru ferestre

Acordă atenția pe care o merită și ferestrelor, există numeroase idei de decor atât în interior, cât și în exterior. Decorațiunile de sărbători pentru ferestre sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta tuturor creativitatea și a sărbători frumusețea acestui sezon.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read