Decorațiuni de sărbători, din materiale naturale, realizate manual de o studentă

Must read

Anul acesta ne-a învățat din plin despre acest concept în jurul căruia ne tot învârteam – ”less is more”, dar pe care abia acum l-am înțeles cu adevărat. Ne-am întors către spațiul nostru de acasă sau cel interior pentru a-l face mai frumos sau pentru a ne regăsi. Cum sărbătorile se apropie și emoția din jurul acestora este și mai mare, poate vreți să oferiți un cadou altfel, care să spună o poveste. Atunci aceste decorațiuni de sărbători de mai jos sunt ceea ce căutați.

Curioși să aflați mai multe despre cine le lucrează manual și povestea din spate?

Studentă în ultimul an la Facultatea de Limbi Străine, Ruxandra a vrut să găsească un mod creativ de a-și ține mâinile și mintea ocupată, așa că a început din august, anul acesta, să facă decorațiuni de sărbători în tehnica Macrame.

”Nu știu cum lucrează universul, dar fix în perioada în care doream să găsesc ceva cu care să îmi ocup timpul, am primit online sugestii cu video-uri despre realizarea decorațiunilor în tehnica Macrame. M-am uitat o zi întreaga și am zis că trebuie să încerc. M-a atras diversitatea modelelor și ce poți face cu câteva noduri simple”, – Ruxandra Cicu, Yucca Studio.

Toate aceste decorațiuni de sărbători sunt realizate în tehnica Macramé sau tehnica înnodatului din materiale naturale precum șnur din bumbac reciclat, lemn, iută și flori naturale uscate.

Pentru perioada sărbătorilor, am creat un set de 6 ornamente de brăduț, cu dimensiuni intre 6 și 12 cm, ce pot fi combinate după bunul plac. În locul coronițelor tradiționale, am înnodat șnur de 10 mm, am adăugat flori uscate și a ieșit o coronița ce poate fi folosită drept decor atât de sărbători, cât și in restul anului. Covorașul cu brăduț arată ca o țesătură, are dimensiunile de 35/30 cm și poate fi simplu sau personalizat și realizat pe mai culori.

Setul de 6 decorațiuni costă 50 de lei, dar ele pot fi comandate și individual la prețul de 10 lei fiecare. Coronița costă 100 de lei, iar covorașul cu brăduț este 90 de lei, iar culorile brăduțului pot fi verde, negru, gri.
Realizarea acestora durează aproximativ 7 zile, iar pentru comenzi, îi puteți scrie pe email: ruxandra.cicu@yahoo.com.

Decorațiuni de sărbători

Pentru alte idei de decorațiuni de sărbători, avem câteva idei și aici:
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read