Decorațiuni din porțelan, pictate manual cu aur și platină pentru decorul casei de sărbători

Must read

Globuri, clopoței pictați cu case de povești, decorațiuni din porțelan, pictate manual cu aur și platină..oare e prea devreme să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă?  Noi zicem că nu, mai ales ca aceste obiecte din porțelan pot fi atât decorațiuni pentru un Crăciun de poveste sau un cadou unicat, dăruit cuiva drag și cu alte ocazii.

Ca în fiecare an, Ceramic Sparrow recreează o atmosferă festivă de iarnă pe clopoțeii din porțelan, lucrați manual în atelier. Fiecare este unic și înfățișează atmosfera liniștită și clară, atunci când zăpada apare și cerul este senin. Materialele folosite pentru aceste decorațiuni din porțelan: porțelan, pigmenți ceramici, glazură non-toxică.
Dimensiuni: 10 cm înălțime, diametrul bazei 8,5 cm.

Designul globurilor a fost inspirat de un obiect dintr-un muzeu de artă. Florile pictate sub glazură, motivele vegetale, copacii, păsările au fost culese de Ceramic Sparrow din albume și schițele făcute din imaginație. Materiale folosite: semiporțelan, pigment ceramic, aur, glazură non-toxică. Dimensiune:10-11 cm înălțime.

Decorațiuni din porțelan, pictate cu aur și platină

Acestea sunt pictate de mână cu pigmenți ceramici și aur coloidal pentru ceramică. Fiecare este unicat și cu inspiratii din zone diferite.  Unele au ca inspiratie curentul Art Nouveau cu motive vegetale, păsări, plante adaptate unui stil romantic, sau forme create prima dată pentru broșe. De exemplu: caii înaripați, vrăbiile, porci cu aripi – orice formă inedită care poate fi un motiv de sărbătoare ce ne decorează casa.

În fiecare an adăugam forme noi colecțiilor noastre. Fiecare decorațiune din porțelan este pictată diferit și este unicată.

Clopoțeii costa 150 de lei, decorațiunile 75 și 80 lei, iar lămpile mici de aromaterapie 180 de lei.

Pot fi cumparate de la AlbAlb shop, Dizainar, târgul organizat de Mesteshukar Butiq sau direct de la Ceramic Sparrow prin comandă.

aromatherapy lamp

Pentru mai multe idei pentru decorul casei de sărbători, te invităm să continui lectura:

5 decorațiuni din sticlă pentru un Crăciun de poveste, la tine acasă

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read