5 decorațiuni din sticlă pentru un Crăciun de poveste, la tine acasă

Must read

Decorați-vă căminul de Craciun cu globuri din sticlă, brazi în miniatură din sticlă, vaze, suporturi de lumânări sau diverse accesorii.

5 idei mai jos.

Crăciunul, cea mai așteptată sărbătoare din an, ne încântă cu atmosfera sa de poveste și ne oferă posibilitatea de a da viață și culoare căminului nostru. Pe lângă împodobirea bradului, locuința poate avea o nouă înfățișare , iar spiritul festiv poate fi prezent într-un decor unic și special.

În același ton al transparenței, dorim să te inspirăm cu 5 decorațiuni din sticlă pe care le poți folosi în căminul tău, de Crăciun. 

Pentru cumpărături, vă recomandăm magazinele Jysk și The Home  pentru decorațiuni din sticlă în stil scandinav și nu numai sau magazine mai mari și mai diversificate precum: Kika , Mobexpert sau Kare.

1. Globuri din sticlă 

Deși au fost înlocuite cu diverse alte materiale, globurile din sticlă se remarcă prin versatilitate și unicitate. Pot fi oricând pictate, vopsite sau personalizate în funcție de dorințele fiecăruia. În plus, varietatea de modele și forme îți oferă posibilitatea de a le utiliza atât în împodobirea bradului, cât și ca obiecte de decor.

 

2. Brazi în miniatură din sticlă

Pentru că un singur brad parcă nu e de ajuns, brazii în miniatură pot completa spiritul festiv în fiecare încăpere. Realizați din sticlă colorată, transparentă sau mercurizată, cu forme minimaliste, aceștia pot fi grupați pentru a adăuga un plus de unicitate întregului decor.  

 

3. Vaze din sticlă

Nu ne oprim aici cu decorațiunile, pentru că știm că uneori globurile și celelalte ornamente se înmulțesc cu fiecare an. De aceea, cu ajutorul vazelor transparente din sticlă, acestea pot fi reutilizate în crearea de aranjamente. Imaginația este cea care dă tonul, iar ingredientele sunt nenumărate: globuri, fructe uscate, bomboane, conuri, crengi de ilex sau de brad. 

 

4. Suporturi din sticlă pentru lumânări

Lumânările sunt simbolul romantismului, dar și cele care ne transpun în atmosfera de poveste a sărbătorilor de iarnă. Parfumate sau nu, cu diferite forme și coloristici, cu ajutorul suporturilor din sticlă transparente, acestea pot deveni accesorii decorative pentru căminul tău. 

decorațiuni din sticlă

5. Accesorii și decorațiuni din sticlă 

Nu în ultimul, decorul poate fi completat și cu diverse accesorii din sticlă ce ne sunt de ajutor în activățile culinare. Astfel, platourile pentru prăjituri, recipientele pentru depozitarea ingredientelor, cât și bombonierele pot face parte din proiectele Do It Yourself. Scenariile sunt diverse: un peisaj de Crăciun din turtă dulce sau figurine decorative, diverse bomboane pentru un plus de culoare sau conuri uscate pentru mirosul autentic de brad.

Spor la decorat! 

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read