Apartament de două camere, dar cu o amenajare de 5 stele

Must read

Acest apartament de două camere, cu un living deschis, care comunică cu zona de dining și bucătărie, este amenajat pentru un cuplu care și-a dorit să se simtă în propria casă ca într-un hotel de 5 stele. Arhitectura apartamentului este gândită pe două zone: una expusă ”public” în care living-ul comunică cu zona de dining și bucătăria. Iar a doua zonă, mai intimă și privată, în care proprietarii se retrag în dormitorul principal, din care se intră în dressing și apoi în baie. Apartamentul cu două camere se bucură de o suprafață generoasă, de 70 de metri pătrați, și o înălțime a tavanelor de 3 metri, ceea ce creează și mai mult impresia de spațiu.

Zona publică a acestui apartament de două camere

O parte a apartamentului a fost gândită pentru primirea musafirilor, relaxare, servirea mesei și gătit. Așadar, bucătăria, zona de dining și living-ul comunică și creează o zonă principală a apartamentului, care adună în același loc proprietarii și oaspeții acestora. Design-ul realizat de Daria Vasilkova, aduce în interior elemente metalice, geometrice și o paletă de nuanțe puternice: roșu, gri, negru. Se creează astfel un stil elegant – minimalist, luxury și pe alocuri sobru. Accentele aurii, sursele de lumină, folosirea sticlei si rafturile deschise lasă să ”respire” acest interior și să nu pară prea încărcat.

Living deschis cu zona de dining și bucătărie

Zona intimă a apartamentului: dormitor matrimonial, dressing și baie

A două zonă a apartamentului, cea intimă, este compusă dintr-un dormitor din care se intră direct în dressing și apoi în baie. Stilul design-ului interior s-a păstrat, elegant, cu influențe geometrice, dar paleta coloristică s-a schimbat complet. Pentru dormitor, nuanțe pudrate de roz, verde pal au fost alese pentru a aduce o stare de calm și liniște. Elementele aurii au fost păstrate, pentru a aduce acel aer elegant și luxury. Totuși, ceea ce atrage privirea sunt cele două lămpi suspendate de-o parte și de alta a patului, dar și decorul peretului din spatele patului. Datorită înălțimii mari a încăperilor, design-ul a fost gândit pe verticală, pentru a nu aglomera vizual.

Dressing-ul în acest apartament de două camere

O ușă din sticla sablată cu profile aurii este cea care face legătura cu dormitorul principal. Este un element decorativ elegant și poate fi utilizat pentru amenajarea oricărui spațiu, oferind intimitate printr-o transparență ”controlată”. Nu lipsesc nici de aici detaliile aurii și accentele de roz.

Baia continuă design-ul geometric pe care îl regăsim în faianță și gresie, regăsim și accentele aurii, nuanțele de verde și multitudinea surselor de iluminat, ceea ce pare că închide conceptul arhitectural și povestea acestei amenajări.

Sperăm să te inspire design-ul interior pentru acest apartament de două camere.

 

Apartament de două camere amenajat cu sisteme inteligente și accente britanice

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read