Apartament cu două camere de la malul mării

Must read

Ne este tare dor de mare, așa că îți propunem să călătorim cu gândul până la mare, unde ne așteaptă acest apartament cu două camere în Mamaia Nord, a cărui amenajare invită în interior briza mării. Senzația pe care o promite acest design interior este asemănătoare cu relaxarea absolută într-o plimbare pe malul mării, dar cu 5 niveluri mai sus.

S-a dorit încă de la început ca amenajarea interioară pentru acest apartament cu două camere să fie gândită pentru închiriere pe timpul verii, drept urmare, trebuia să creăm o atmosferă primitoare și călduroasă, perfectă pentru vacanță. În plus, designul interior trebuia  să fie și agreat de o plajă cât mai largă de potențiali clienți, spune Ștefania Tapalagă, Arhitect YESTOart studio.

 

Întregul concept în acest apartament cu două camere din Mamaia Nord s-a axat pe integrarea culorilor naturii prin diverse elemente de decor: licheni stabilizați, plante, jardiniere și accente: măsuța de cafea, veselă, tablouri, simultan cu introducerea unui mobilier în linii simple, care face ca spațiul să pară mai amplu.

Apartamentul dispune doar de câteva corpuri de depozitare realizate custom de către firma Bi-Mobili din Constanța, cu fronturi din MDF lucios, fără mânere. Acestea se integrează armonios cu obiectele al căror design și execuție poartă semnătura YESTOart studio – ansamblul decorativ din living cu elemente din lemn și jardiniere și măsuța de cafea. De exemplu, măsuța de cafea a fost realizată exclusiv pentru această amenajare și este adresată beneficiarilor. 

Albul perfect al mobilierului de bucătărie direcționează atenția treptat spre gri-ul faianței hexagonal, apoi pe verdele aprins al lichenilor stabilizați ce preiau forma plăcuțelor ceramice.

 

Se trece relativ brusc din punct de vedere vizual de la zona de bucătărie la cea de living, atât prin culori diferite contrastante cât și prin oglinda îngustă ce prelungește grinda în plan vertical, având ca scop evidențierea corpurilor de dining.

Deși livingul – open space cu bucătăria și holul – cuprinde diverse zone cu accente de culoare, dormitorul păstrează predominant o nuanță de bej, având o zonă contrastantă ce se diferențiază prin finisajul gri al pereților și dinamica balansoarului în centrul atenției, destinat persoanelor dornice de relaxare în profunzimea unei cărți.

Baia este conturată de liniile fine ale faianței, într-o nuanță îndoielnică de alb datorată luminii ambientale oferită de oglinda cu LED.  

Dintre obiectele de mobilier achiziționate, menționăm canapeaua și balansoarul de la The home, setul de scaune cu masa de dining de la Somproduct, corpurile de iluminat Evambient și patul de la Elvila. Iar obiectele sanitare sunt de la Romstal.

Obiectele decorative au fost achiziționate în mare parte de la Ikea, iar tablourile au fost cadou pentru beneficiari de la o artistă din Elveția. La nivel de finisaje, peretele din living este vopsit cu decorativa Swahilli de la Premier Décor, iar faianța din bucătărie de la Progetto Casa.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read