Culoare pentru interior: ilustratii, tablouri si papetarie din colectia Irina Neacsu Atelier

Must read

Cu siguranța, lucratul de acasa din ultimul an ne-a facut sa ne uitam pe pereți, in jur, in home office-ul improvizat ad-hoc in sufragerie, bucătărie sau unde ne-am găsit loc si liniște. Am privit in jur si am privit in noi, descoperind dorințe si unghiuri despre care n-aveam habar sau nu le observasem încă.


Evadarea in natura propusă de Irina Neacsu, designer si artist botanic, transpusa in lucrarile sale cu gratie, culoare si acuratete extraordinara, vine exact la timp, cu sugestii pentru decorul interior al locuinței noastre si cadouri pentru noi sau prietenii dragi. 

  Birthday calendar – 95 lei
Calendar pentru zile de naștere. 
Imaginile sunt reproduceri după ilustrații botanice, printate pe hârtie reciclată
SET 4 NOTEBOOKS, coperte cu decor botanic – 55 lei

Irina este artist multidisciplinar si echivalentul noțiunii de arta botanică in România iar alta noutate adusa de ea o reprezinta printurile de arta realizate prin tehnica giclee, in serie limitata, numerotate si marcate prin timbru sec. Acestea sunt făcute pe hârtie din bumbac 100%, printr-o tehnica complexa ce previne decolorarea datorata luminii soarelui.

Produsele Irina Neacsu se gasesc prin online shop: irinaneacsu.com 

Despre portofoliul artistic Irina Neacşu

Irina Neacsu este designer și artist botanic, membru al American Society of Botanical Artists. Lucrările sale includ proiecte multiple, de la pictură și grafică, la predarea de artă, artă aplicată și design interior. 

Cunoscuta deja in sectorul home & deco, ea a devenit un brand internațional care expune în diferite târguri și evenimente de design din Europa, principalele sale colecții concentrandu-se pe  artă botanică și imprimerie pe suport textil si hartie, tapițerie și scaune, realizate cu colaj textil și imprimeu digital. 

In primii ani de activitate, colecțiile de design ale brandului au inclus accesorii și mobilier pentru casă, de la serii unice la serii mici. In prezent, Irina Neacsu se concentreaza pe productia de arta botanica cu aplicatii diverse, activitatea implicand astfel si generarea de produse custom pentru proiecte si clienti din cei mai diversi. Colaborarile includ birouri de design interior si arhitectura, spatii expozitionale si comerciale, activitati de curatoriat, grafica, arta vizuala si arta aplicata.

Pictura naturalistă și modul de observație intensă i-au condus activitatea către diverse abordări, cum ar fi ilustrația botanică clasică și lucrări grafice, pictură abstractă și suprarealistă în ulei. 

În pictură și grafică, fascinația Irinei pentru subiectele botanice devine tema principală, dezvoltata de la clasic la abstract prin diverse tehnici, iar lucrarile se concentrează atât pe portretizarea frumuseții florilor, cât și a farmecului și mortalității efemere. 

Expresii adiacente ale acestei pasiuni pentru lumea vegetala, asociate cu ilustrația botanică clasică, au dus la crearea gamelor omonime de Herbal Wellness si Skincare.

De asemenea, Irina realizează lucrări și la cerere, adaptându-și munca si creativitatea la proiecte specifice. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read