Vila din Hollywood în care visul tău de vară ia sfârșit

Must read

Această casă modernă și spectaculoasă de pe dealurile din Hollywood oferă o priveliște uimitoare asupra orașului și poate fi deschisă către exterior datorită arhitecturii sale inteligente. Cu decor alb-negru, șeminee, balcoane cu sticlă, piscină, saună și multe alte facilități, aici te simți cu adevărat o vedetă. Pentru un retreat de lux, e bine de știut că vila din Hollywood se poate închiria de pe https://www.airbnb.com/luxury. Airbnb a introdus recent cazări de lux, de 5 stele, care vin la pachet și cu servicii concierge și suport VIP 24/7. Va fi o escapadă de vis fie că mergeți cu prietenii și familia sau în luna de miere.

Sticla a fost folosită peste tot în această vila din Hollywood, o putem vedea în fațada casei, pereții cortină care permit vederi superbe, la intrare vedem scara cu balustradă de sticlă, în bucătărie, în bai – la walk-in shower, dar și în spațiile comune – balustrada pasarelei care unește cele două etaje.

Arhitecții au gândit chiar și o mini cramă integrată în bucătărie, iar ușile din sticlă permit accesul vizual al sticlelor de vin, integrându-se firesc în design și în planul deschis, ce comunică cu  dining-ul și living-ul.

Priveliștile pamoramice pot fi admirate de peste tot, datorită parterului deschis, cu pereți din sticlă. Iar mobilierul alb-negru coferă camerelor un aspect elegant, sofisticat. Elemente cheie într-un design demn de o vila din Hollywood, nu-i așa?

Pereții din sticlă cu vederile panoramice asupra LA-ului sunt prevăzuti cu un sistem armonic pentru a se deschide larg și a permite briza caldă a Californiei să traverseze parterul vilei.

Dacă ar fi să alegem, atunci acesta este locul preferat al casei, în cadă, privind prin fereastra dreptunghiulară priveliștile verzi, presărate cu urbanul dezvoltat tot mai mult pe dealurile Hollywood-ului.

Vă imaginați cum ar fi să urmăriți apusul soarelui californian, care se deplasează peste orizontul din LA din zonele de zi, în aer libe, din piscina încălzită sau din jacuzzi-ul cu hidromasaj? Apoi, după apusul soarelui, să priviți stelele, stând în jurul șemineului sau al barului? Dacă vă vine greu imaginea în minte, avem noi grijă să o lăsăm mai jos 🙂

vila din Hollywood

Photo credits: https://www.airbnb.com

Această vila din Hollywood se află la 5 minute de mers cu mașina de Universal Studios și la o distanță de 10 km de străzile iconice ale Hollywoodului, grădina zoologică din Los Angeles, și colecțiile incredibile ale Muzeului de Artă din LA și Getty Center.

Tareco Contemporary are două dormitoare cu paturi king, șeminee și balcoane, un dormitor matrimonial și un dormitor cu pat queen. Toate cele trei dormitoare au băi private.  Dacă v-am convins, atunci sunteți la un click distanță de a vă rezerva vacanța la Vila Tareco Contemporary din LA.

Nu ratați și destinațiile despre care am mai scris aici, avem recomandări pentru fiecare dorință și buget.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read