Renovare cu cărămidă aparentă, partiții din sticlă și soluții de design în tendințe

Must read

Arhitecții acestui proiect de amenajare au decis să se joace cu contrastele stilurilor și combinații clasice. De la pereți cu cărămidă expusă pentru decorul peretelui din bucătărie, două șeminee funcționale, la partiția din sticlă care separă dormitorul din camera de zi. Este ceea ce face ca interioarele din acest apartament de doar 64 mp, să fie și mai interesante. Cărămida la vedere se integrează atât într-o amenajare modernă, contemporană, dar și rustică. În acest caz, s-a optat pentru contraste cromatice și de texturi.

Pentru a utiliza la maximum lumina naturală, dar și pentru a aduce intimitate în zona dormitorului, designerii au închis cu sticlă securizată, acoperită de draperii. Astfel, dormitorul a devenit un colț personal, ferit atunci când vin musafirii.

Haideți să aruncăm o privire în acest apartament cu design industrial!

cărămidă
cărămidă

Citește și despre: Un apartament modern, cu detalii industriale realizat pentru un tânăr businessman de către arhitecții de la 33bY Architecture , care au ales un perete din sticlă inteligentă pentru a ”ascunde” un dormitor de ochii musafirilor.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read