Amenajare în spiritul stilului boho: obiecte de artă din materiale naturale pe pereți, multe plante vii, textile etno

Must read

Un cuplu argentinian-american cu doi copii mici și cu un stil de viață nomad este proprietarul acestui apartament din centrul Barcelonei, care este folosit și ca loc de muncă. Ei petrec o parte a anului acolo; restul, în casa lor de la țară din Pirineii francezi, înconjurată de văi și munți. Transferul unui mod de viață fără griji și legătura strânsă cu natura a fost dorința care a ghidat designul interior al reședinței lor din Barcelona. Studioul A&B Curated, condus de Lisa Richardson și Niki Robinson, a preluat proiectul de amenajare.

Rezultatul acestei amenajări? Un interior amenajat în spiritul stilului boho: obiecte de artă din materiale naturale pe pereți, multe plante vii, textile etno. Pe scurt, o casă foarte caldă, luminoasă și ușor creativă!

amenajare

Deși casa fusese deja renovată de proprietarii anteriori, designerii au făcut câteva schimbări de layout și au transformat mai multe încăperi într-o zonă deschisă în care familia petrece cea mai mare parte a zilei. Astfel, copiii se pot bucura de un living generos care integrează sufrageria și comunică cu bucătăria prin uși de sticlă. Acestea, cu profile negre, funcționează și ca un element estetic.

„Lumina naturală a fost câștigată și a creat un flux organic prin spațiu”, explică designerii.

Living-ul se învârte în jurul unei canapele king size, cu colțar și șezlong, în care să te odihnești, să discuți, să te joci, să dormi … Pe perete, o lucrare de macramé a artistului Maeve Pacheco și obiecte tribale, împreună cu două lucrări grafice din Galería Miquel Alzueta completează decorul.

Lemnul, pielea, fibrele vegetale, cărămizile expuse … materialele esențiale îmbracă casa, iar plantele și florile devin puncte focale fresh.

Spațiile sunt unice, cu elemente arhitecturale originale care au fost păstrate și au fost reevaluate pentru frumusețea lor. Acesta este cazul tavanului boltit catalan, evidențiat cu profile negre care se coordonează cu ușa dublă în stil franțuzesc și panouri metalice care dau acces la bucătărie.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read