O bucătărie neagră și multă lumină naturală fac casă bună împreună

Must read

Bucătăria a devenit punctul focal al casei, locul care îi aduce pe toţi, împreună. Iar atunci când este deschisă cu living-ul joacă și mai mult acest rol! În acest caz, o bucătărie neagră poate fi o opțiune modernă, chiar minimalistă, inspirată din hotelurile de lux, de tip boutique.

În bucătăriile în care negrul este predominant există și pericolul ca încăperile să devină mult prea întunecate, ceea ce poate crea percepția de spații mici și înghesuite. Nu este cazul în acest apartament. Secretul? Lumina naturală din abundență care pătrunde în interior, în apartamentul situat la mansardă. Designerii au ales negrul la mobilierul de bucătărie, la blatul de lucru, electrocasnice și chiar câteva accesoriile decorative. Iar în combinație cu lemnul sau elemente de decor în nuanțe maronii, pământii, face ca această bucătărie neagră să fie parcă scoasă din reviste.

Iată o bucătărie în care negrul este predominant, o sursă de inspirație pentru un design de interior la modă, indiferent de tendințe.

O bucătăria neagră este cu siguranță pentru cei îndrăzneți!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read