Apartament sofisticat cu pereți negri și elemente arhitecturale clasice

Must read

Ca urmare a prejudecăților majorității față de decorul negru, casele în culori foarte întunecate nu se găsesc aproape niciodată în lucrările designerilor.

Iată de ce povestea de astăzi despre acest apartament este și mai interesantă. Aici proprietarul însuși și-a exprimat dorința de a obține un interior în culori închise, pe care le consideră foarte atrăgătoare și confortabile. Soțului îi place interiorul clasic englezesc, în timp ce soției îi place cel industrial, cu suprafețe neșlefuite.

Apartamentul este situat într-o clădire nouă din Moscova, cu premise bune: tavane înalte, ferestre panoramice, cu jaluzele din lemn, care lasă lumina difuză în interior.

Designerul Julia Sheipunas s-a bucurat să accepte provocarea, adăugând dramatism cu ajutorul unei scheme de culori închise spațiilor rafinate, obiecte de artă strălucitoare și mobilier pe comandă.

Pentru dormitor, Julia a ales un strat cu efect de decojire a tencuielii, iar pentru mobila de bucătăriei a folosit o marmură cu efect de rugină, același material a fost folosit și în living, iar blatul mesei a fost turnat, cu aspect de beton.

Un apartament atât de îndrăzneț și de elegant!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read