Amenajare cu lemn, metal și sticlă într-un penthouse de vedetă

Must read

Acest penthouse cu două dormitoare, două băi, are un living aerisit, cu podele din lemn de esență tare, plafoane din cărămidă roșie, corpuri de iluminat personalizate, o scară plutitoare din oțel, coloane și grinzi metalice expuse, precum și iluminare smart. Și, așa cum v-ați aștepta, zona de depozitare a hainelor este impecabilă, cu o mulțime de dulapuri încastrate, personalizate nevoilor și dorințelor proprietarului. Un apartament parcă locuit de o vedetă. Da, chiar așa este!

Zona de divertisment, cu un plan deschis, este compusă dintr-o cameră de zi precum și un spațiu de luat masa separat, care este adiacent unei crame în care se găsesc peste 100 de sticle. Crama din penthouse este închisă cu sticlă și cu iluminare pe fundal, un loc perfect pentru o poză pe Instagram.

Bucătăria este prevăzută cu o insulă și scaune de bar cu accente aurii, precum și blaturi din marmură neagră, dulapuri personalizate și electrocasnice de lux.

Baia este dotată cu o chiuvetă plutitoare dublă, corpuri de iluminat din bronz și un duș cu efect de ploaie.

Dormitorul matrimonial are un dulap masiv, cu un display personalizat din sticlă pentru pantofi și rafturile cu haine, ca un adevărat apartament model, nu-i așa?

O scară plutitoare din oțel duce la etaj, la terasa privată amenajată pe acoperiș, de 779 de metri pătrați, care este docorată cu garduri din lemn, jardiniere și un sistem de irigare integrat.

Un penthouse de vedetă incredibil, situat în cartierul SoHo din New York, cu finisaje de designer și o terasă uimitoare pe acoperiș. Această casă unică este chintesența traiului în Soho.

Cine locuiște aici? Modelul internațional Bella Hadid, de doar 24 de ani.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read