După 86 de ani..această mansardă a fost renovată și arată așa!

Must read

Clădirea în care se află această mansardă din Suedia a fost construită în anul 1935 și a trecut prin multiple renovări de-a lungul anilor iar, astăzi, se află într-o stare excelentă. Neașteptată este și cantitatea de lumină naturală din interior, având în vedere că există doar două ferestre.

De doar 33 de metri pătrați, mansarda are un plan deschis, bine gândit, care combină perfect interioarele moderne cu elemente bine conservate.

mansardă

Intrăm pe ușă și vedem, așadar, un plan deschis între hol, bucătărie și living.

Podeaua este aceeași pentru întregul apartament, un parchet de stejar. Pereții și tavanele sunt vopsite în alb, un element ce se regăsește peste tot în mansardă. Vedem detalii fermecătoare, cum ar fi tavanul înclinat și grinzile din lemn expuse, care au fost conservate în timpul renovărilor. Pentru a ”încăzi” paleta de gri-uri și alb, designerii au folosit elemente naturale: piele, lemn, decorațiuni și textile din aceeași paletă cromatică.

Bucătăria are fronturi albe, cu accesorii din piele maro. Blatul este gri închis, asortat cu o faiață albă, practică, dar și în același ton cu întregul design. Rafturile suspendate deasupra zonei de lucru completează stilul mininalist al întregii amenajări. Camera de zi are o zonă de luat masa și o canapea pentru relaxare.

mansardă
mansardă
mansardă
mansardă

De cealaltă parte a mansardei avem dormitorul. Aici este o zonă ceva mai mare, cu spațiu pentru un pat dublu. Acesta este și cel care atrage primele priviri. Este surprinzătoare cantitatea de lumină naturală care pătrunde în interior prin fereastra de deasupra patului. Cromatica gri-roz aleasă pentru textilele de pat este o completare perfectă în tot decorul.

mansardă
mansardă

Și în baie regăsim același design minimalist și curat, cu faianță albă pe pereți și gresie gri închis pe podea.

mansardă
Foto credits: Våningen & Villan
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read