Inspirație de vară: vilă însorită în stil mediteranean

Must read

Sâmbătă dimineață – de ce să nu facem o călătorie virtuală în Grecia, în stil mediteranean, amintindu-ne astfel că vara nu este departe?!

Pereții albi și profilele albastre ale ferestrelor din interior spun imediat că aceasta este o vilă grecească tradițională – ce modalitate mai bună de a prezenta un design în acest stil! Culori blânde, camere însorite, mobilier natural, textile din rattan, așternuturi de vară vaporoase.

Stilul mediteranean în designul interior este caracterizat de estetica simplă și romantică: tonuri deschise și calde în schema de culori, precum și utilizarea extinsă a materialelor naturale, cum ar fi ceramica, lemnul, fierul forjat și bumbacul. Designul combină îndrăzneala, simplitatea și comoditatea.

Prin urmare, stilul mediteranean ar putea fi utilizat atât în vile, case, cât și apartamentele. Dacă doriți să vă umpleți locuința cu abundența culorilor calde și prospețimea marină a Greciei, decorarea în stil mediteranean va deveni cu siguranță întruchiparea tuturor celor de mai sus.

Citește și despre:

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read