Vila Casina, o cazare de lux cu o arhitectură specifică regiunii Toscana

Must read

sticlă

Dacă nu ați ajuns până acum în Toscana, atunci sigur această vilă extraordinară vă va convinge să mergeți. Pe noi ne-a atras datorită arhitecturii de vechi și nou, de clasic și contemporan, cu piatră și sticlă.

Printre cele mai exclusiviste vile din lume, frecventată în luna de miere de tinerii căsătoriți, vila Casina a fost restaurată, iar pe lângă turnul medieval, arhitecții au ales sa îi adauge o terasă închisă cu pereți de sticlă, care să ofere priveliști către peisajul verde, rustic al Toscanei. Pereții cortină din sticlă permit vederi panoramice sublime din terasa interioară, invitând decorul natural cât mai aproape de oaspeți.

sticlă

De pe terasa în aer liber puteți savura cele mai frumoase apusuri, sau chiar din jacuzzi-ul din marmură sau din piscina infinity, care se amestecă cu cerul și norii.

Seara, savurați aperitive în somptuosul living cu vedere panoramică, înainte de a vă așeza la un festin clasic italian.

Interiorul include numeroase spații confortabile pentru relaxare rafinată și mese delicioase.

Pardoselele superbe de gresie, pereții din piatră și cărămidă expuse și căpriorii din lemn evocă eleganța și stilul rustic a regiunilor din Siena.

Dormitorul principal ocupă cele două etaje superioare ale turnului antic. La etaj, somptuosul dormitor este alăturat unei băi, în timp ce nivelul inferior include o cameră de zi cu șemineu clasic toscan.

Photo credits: www.luxuryretreats.com

Casina vă oferă o locație minunată pentru a explora infinitele delicii ale Toscanei pe jos, cu bicicleta sau cu mașina. Vă aflați la doar zece minute de mers pe jos de Vila Cetinale Papal și de grajdurile de cai de la Ficareto, în timp ce râul Brenna este la zece minute de mers cu mașina. La aproximativ 15 kilometri se află Siena. Florența, San Gimignano și capitala vinului din Montalcino sunt ușor accesibile.

Pentru rezervări, intrați pe https://www.luxuryretreats.com/

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read