În tendințele acestui sezon: decorațiuni de Crăciun în stil scandinav

Must read

Fiecare are diferite feluri în care abordează decorul de sărbători, însă am observat că există o atenție generală asupra elementelor naturale și a unor noi nuanțe ”la modă”: pasteluri, gri-uri și cele neutre. Rezultatul este un aspect rafinat și oarecum minimalist, care se topește în design-ul interior al casei, dar anunță totuși sezonul de sărbători. Pe scurt, vorbim despre decorațiuni de Crăciun în stil scandinav: de la ornamente de brazi, la sfeșnice sau cele de decor pentru masă, cu care poți avea o casă festivă.

“Mulți oameni adoră decorul scandinav pentru simplitatea și caldura transmisă. Există o atenție generală asupra elementelor naturale, cum ar fi lemnul și plantele verzi, precum și o mulțime de culori clasice, cum ar fi roșu, verde, auriu și argintiu; au fost însă introduse și nuanțe mai actuale, inclusiv pasteluri, gri și neutre. Iar scopul nobil pentru durabilitate și respect față de mediu, inevitabil în toate aspectele vieții noastre, introduce multe materiale noi și elemente naturale în designul de Crăciun – Diana Staicu, fondator Scandinavian Design House.

 

Design-ul este simplu și tradițional, concentrându-se pe forme precum inimi, sfere, brazi și stele. Finisajele lucioase și calitatea acestora oferă un aspect elegant printre acele verzi ale bradului.

 

“Simplu, dar elegant, cu o notă perfectă de minimalism, noile noastre decorațiuni de Crăciun în stil scandinav oferă un aspect nordic, cu o estetică “less-is-more”. Compensând, într-un fel, siluetele minimaliste ale decorului, culorile și texturile sunt îndrăznețe și captivante: burgundy profund, albastru și verde clasic de pădure. Iar ca textură: lemn, pene, sticlă etc. Liniile delicate și execuția grațioasă a noilor ornamente, constituie ornamentele nordice de Crăciun absolute.”

 

Și lumina este o parte esențială a sărbătorilor de iarnă, așa că asigurați-vă că este prezentă în decorul de sărbători, cu cele mai diafane culori și forme: lumânări, luminițe pentru brad, ghirlande și alte obiecte decorative care sa aduca în interiorul casei spiritul sărbătorilor.

Decorațiuni de Crăciun în stil scandinav pentru masa festivă

Decorarea mesei festive este o modalitate fantastică de a da tonul sărbătorilor. Dar alegerea schemei de culori, a piesei centrale, a tacâmurilor și a accentelor decorative … te poate copleși rapid. Totuși, aranjarea unei mese elegante de Crăciun nu trebuie să fie complicată: o crenguță de brad, o panglică, o față de masă de in și e gata!

“Așezarea mesei este o parte importantă a modului în care scandinavii decorează de Crăciun. Este vorba despre crearea unei atmosfere primitoare, atât frumoase, cât și nepretențioase. Un loc unde vrei să te așezi și să te distrezi. Decorul de masă scandinav combină adesea porțelan sau veselă din ceramică cu elemente naturale (de exemplu, plante verzi), textile și alte obiecte mici decorative, pentru a crea un peisaj atractiv pentru masă.”

 

 

Copyright Line Klein
Copyright Line Klein

 

 

Tendințe scandinave în design interior pentru sezonul toamnă-iarnă 2020

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read