Site Loader

Tendințele în design interior pentru sezonul toamnă-iarnă 2020, trasate de BoConcept, ne invită să ne actualizăm casa cu noi piese de mobilier și accesorii în culori și cu funcționalități noi, din materiale interesante. Astfel, casa devine o expresie a fiecărei individualități, un loc în care trăim și ne simțim EXTRAORDINAR.

Descoperiți recomandările stiliștilor, care combină tendințele actuale și colecția BoConcept atemporală.

Nuanțe soft, neutre

Observăm o abordare mai caldă a esteticii tradiționale scandinave. Lemnul deschis în nuanțe de ovăz, țesăturile moi și formele organice se combină pentru a crea o expresie ușoară, relaxantă din punct de vedere vizual. Toate se îmbină perfect cu ceramicele deschise la culoare și accentul industrial al betonului.

blank

 

Colecția Warm Essentials

adaugă accente de muștar și detalii organice prin designul floral. Un look care găsește perfecțiunea în imperfecțiune.

Acest set de dining scandinav combină forme naturale, cu o funcționalitate elegantă și expresii calde, reconfortante. Accesoriile realizate manual și lucrările de artă adaugă un strat de esențialism cald. Este un look perfect pentru o casă contemporană.

blank

blank

Nuanțe reci

Tonurile mai reci ajung în gri, beton și oțel; accentuat de albastru și verde în finisaje strălucitoare. Aspectul este completat de țesături structurate, sporind confortul vizual.

blank

Alb pe alb, dar cu caracter. Designerii de interior și-au propus să creeze un aspect scandinav luminos, cu cele mai bune piese daneze. Liniile minimaliste și formele naturale ale scaunului Princeton și ale mesei Kingston se potrivesc perfect, în timp ce covorul, etajera, lampa și accesoriile completează aspectul camerei.

Colecția ROOT DELUXE

Nuanțele de pământ, saturate apar ca răspuns la dorința noastră pentru natural. Negrul deviază acum și în teritorii subtile de maro și albastre. Albastrul continuă să fie pe val în design-ul interior, dar și paleta care variază de la nuanțe de la gri până la indigo cerneală. Nuanțele colecției Root Deluxe prind viață atunci când sunt asociate cu nuanțele de stejar, piele naturală și țesături moi. Rezultatul este o estetică bogată.

blank

 

Lidia D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *