Idei de depozitare într-o baie mică pentru a economisi spațiu

Must read

Baia ar trebui să fie locul cel mai ordonat și curat din casă, nu-i așa? Fără spații dedicate și organizatoare e greu să reușești să păstrezi la îndemână obiectele esențiale, pe care le folosești zilnic: produse de machiaj, de curățare, textile și să ții și ordine în același timp. Ideile de depozitare de mai jos, ideale pentru o baie mică ar trebui să să te ajute. Se potrivesc diferitelor stiluri și spații și au un lucru în comun: folosesc la maximum spațiile pe verticală. Gândește-te câte zone din baie nu folosești: deasupra ușii, în zona dușului, sub chiuvetă, unde poți amplasa rafturi, polițe, agățătoare și alte tipuri de organizatoare, ideale pentru o baie mică, dar eficient folosită.

Și oricât de mic e spațiul, nu uita de o plantă! Cum o poți integra în baie? Citește mai jos.

Plantele în baie revigorează atât spațiul, cât și starea ta de spirit

Adaugă cârlige la înățimi diferite
Dacă nu ai spațiu pentru dulapuri, poți lipi cârlige pe perete pentru a atârna prosoape, haine și orice alte textile. Alege cârlige în nuanțe metalice pentru a adăuga o ușoară ”scânteie” băii tale.

 

Montează polițe sau o etajeră deasupra ușii de la intrare
Pentru depozitarea prosoapelor, a unui halat, lenjeriei sau a altor textile de care ai nevoie în baie, montează o poliță deasupra ușii de la intrare, dar ține și o scară sau un scaun în aproiere pentru a putea ajunge cu ușurință la ele.

 

 

Nu uita de organizatoare pentru cosmetice

Păstrează rujuri, creioanele, perii și alte produse de make-up aranjate în organizatoare magnetice, pe care le poți lipi în interiorul unui dulăpior și în felul acesta le vezi și ai acees rapid la toate.

O altă idee este acest organizator care se rotește astfel încât să poți accelera rutina dimineața, când te grăbești. Stocarea pe verticală maximizează, de asemenea, spațiul limitat. Păstrează sticluțe în partea de jos și perii sau rujuri în compartimentul de sus.

 

Te-ai gândit la o scară de depozitare?
O scară poate fi o variantă de depozitare într-o baie mică și îngustă! Pentru că poți atârna prosoape și coșuri cu hârtie igienică, un halat sau alte accesorii de decor.

Și produsele de curățenie au nevoie de depozitare

În funcție de spațiu, poți alege să depozitezi produsele de curățenie și alte accesorii precum aspiratorul, mătura sau mop-up într-un dulap de sub chiuvetă sau într-un corp înalt care are un astfel de sistem, perfect pentru a te organiza mai bine.

https://www.ikea.com/ro/ro/p/utrusta-accesoriu-interior-curatare-40325889/

 

Într-o baie mică, poți depozita chiar și pe ușile dulapurilor 

Nu neglija ușile dulapurilor pentru că pot o fi o variantă bună pentru depozitarea uscătoarelor de păr, a periilor sau a altor obiecte mici.

Un astfel de sistem poate fi achiziționat de aici.

O bandă magnetică care prinde orice obiect mic

E greu să găsești un loc în care să arunci aceste obiecte mici și apoi să le găsești ușor, nu-i așa? Această bandă magnetică prinde ”din zbor” orice pensetă, forfecuță, ace, agrafe, pe care apoi le vei găsi rapid.

Small Bathroom Storage Ideas - magnetic strips

Un dulap secret

În spatele unei uși oglindă, instalează rafturi secrete pe un perete, pe care vei ascunde multe articole de baie, departe de privirile musafirilor.

 

Small Bathroom Storage Ideas - hidden shelves
Surprinzător câte moduri de depozitare și organizare ai chiar și într-o baie mică, nu?

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read