Site Loader

După mai bine de 15 ani de experiență în retailul clasic de mobilier și accesorii în cele patru magazine ale sale, Scandinavian Design House vă prezintă, începând de astăzi, întreaga colecție în noul magazin online. Descoperiți într-o singură destinație virtuală colecții de mobilier, accesorii, decorațiuni și finisaje pentru întreaga familie.

blank

Peste 10.000 de produse aparținând binecunoscutelor branduri Vox, Innovation Living, Cane-Line, Cinas, Frandsen, Flexa, Djeco, Pinio, Lifetime sau Sirius pot fi adăugate acum în coș cu ușurință în magazinul online. Adult sau copil, adolescent sau bunic, fiecare găsește aici cel puțin 10 produse de care să se îndrăgostescă pe viață.

blank

Pentru cumpărăturile în magazinul online primiți cadou 15% discount pentru orice produs și livrare gratuită pentru comenzile de mobilier. Oferta este disponibilă exclusiv online în perioada 3 – 30 iunie 2020.

Scandinavian Design House își propune să fie prima opțiune pentru iubitorii de mobilier și decorațiuni cu design scandinav, inteligent, urban.

Scopul nostru este să vă recomandăm finisaje, piese de mobilier și accesorii estetice și functionale, alături de care viața să fie mai frumoasă și pe care să le păstrați cu drag pe termen lung. Așa veți face și economie și veți fi și buni ecologiști. Mai bine “mai puțin, dar bine!”

La Scandinavian Design House alegerea corectă partenerilor,  de la producatorii de mobilier și accessorii până la prestatorii de servicii, este prioritară și este facută cu mare atenție. 

Scandinavian Design House în cifre:

  • 4 magazine fizice și 1 magazin online
  • Peste 15 ani experiență în retailul premium
  • Peste 300.000 de clienți mulțumiți
  • Peste 1.000.000 de piese de mobilier montate
  • Peste 5.000.000 ore de montaj
  • Peste 50 de designeri de interior

Lidia D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *