Nuanțele de gri sunt la modă! Vezi cum se integrează în acest apartament

Must read

Nelly Prodan Design has recently completed a modern apartment for a family of three, that was once two separate dwellings. #ModernApartment #InteriorDesign #ModernInterior

Tendințele în design schimbă percepția asupra culorii gri, considerată până de curând întunecată și deprimantă. Acum, nuanțele de gri sunt la modă, atât în case, cât și în birouri sau în clădiri publice. Iar în acest apartament vedem cum paleta de culori care abundă de gri-uri caută calmul şi pacea.

Regândit de arhiecții Nelly Prodan din două apartamente, acest spațiu este suficient de mare ( de 180mp) ca să acomodeze o familie de trei persoane, plus musafiri.

Prin dărâmarea unor pereți s-a creat un plan deschis unde se află bucătăria, o zonă de luat masa și un living.

Zona de luat masa separă camera de zi de bucătărie, în timp ce trei obiecte de iluminat negre ancorează masa și scaunele din camera deschisă.

Kitchen Ideas - This modern apartment has a large great room that combines an open-plan kitchen, dining area, and a living room. #ModernApartment #ApartmentDesign #KitchenIdeas #KitchenDesign

Scaunele albastre și pernele canapelei adaugă un accent de culoare unei palete modeste de gri și alb, în timp ce plantele și elementele din lemn, cum ar fi podeaua și masa aduc un suflu din natură în întregul spațiu.

Un avantaj al acestui spațiu sunt ferestrele uriașe care permit o iluminare naturală constantă a apartamentului care pare să se concentreze în jurul unui concept aerisit și deschis.

Living Room Ideas - In this modern living room, deep blue chairs and sofa pillows add a minor touch of color to a modest white and grey palette, while plants and wood elements such as the floor and art prints add a breath of nature to the whole space. #LivingRoomIdeas #LivingRoomDesign #ModernLivingRoom

În dormitorul principal, motivul cu plante este transpus pe peretele din spatele patului, continuând designul în nuanțe de gri și maro.

Bedroom Ideas - In this modern master bedroom, a leafy mural covers the wall behind the bed, while two minimalist white pendant lights hang from the ceiling. #BedroomIdeas #ModernBedroom #BedroomMural

În dormitorul copiilor, balerinele din cartoon acoperă unul dintre pereți, în timp ce o bancă construită la fereastră creează spațiul perfect pentru vise și povești.

Bedroom Ideas - In this modern children's bedroom, cartoony ballerinas cover one of the walls, while a built-in window bench allows for daydreaming. #KidsBedroom #BedroomDesign #BedroomIdeas #ChildrensBedroom #GirlsBedroom

Într-una din cele două băi, paleta de culori gri continuă, cu gresie și faianță în forme mari, care acoperă pereții și pardoseala, în timp ce suportul din lemn completează celelalte elemente regăsite în restul apartamentului.

Bathroom Ideas - In this modern bathroom, large format grey tiles cover the walls and floor, while the wood vanity adds a natural touch. #ModernBathroom #BathroomDesign #BathroomIdeas

Eleganța acestui apartament este  un argument puternic împotriva reținerilor pe care le are orice persoană cand vine vorba de a amenaja în tonuri de gri.

Photography by Andrey Bezuglov

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read