5 case de pe malul lacului, din Europa, pentru a petrece toamna

Must read

Pe măsură ce vara se apropie de final este timpul să renunțăm la pantaloni scurți și să începem să privim cum se schimbă culorile, să visăm la temperaturi mai reci. Cum? Am găsit cinci dintre cele mai frumoase case de vacanță din Europa aflate pe malul lacului sau râului, de la case de tip eco-friendly din Olanda, până la cabane rustice care îmbrățișează complet stilul de viață danez – hygge.

1.Lighthouse, Agger, Denmark

Tavanele înalte și ferestrele panoramice din sticlă pun în valoare priveliștile din această casă de pe malul lacului, proiectată de Søren Sarup. Dune de nisip și fânețe înconjoară casa, care este anvelopată în panouri rustice de brad. Cu un layout în forma literei A evocă o casă clasică de la țară. Oaspeții pot urmări apusul peste dune din spațiul de locuit în plan deschis sau se pot bucura de o baie în cadă cu vedere la Lacul Flade din apropiere.

Light house holiday home in Denmark

2.Cabană pe un lac din Rotterdam, Olanda

Rotterdam riverbank cabin

Lake Island Cabin, Rotterdam, Netherlands | cabin rentalsVeți avea nevoie de o barcă pentru a ajunge la această casă de lemn, care se află pe propria insulă, în Rotterdam. Designerii săi au profitat la maxim de locația de pe malul lacului, amenajând o terasă mare în aer liber, care include bănci de picnic, un hamac și șezlonguri. În interior, panourile din lemn și pereții albaștri îi conferă o senzație clasică de casă rustică, dar cu un twist scandinav.
De la 135 € pe noapte. Pentru rezervări aici.

3. Cabana WonderINN, Nordre Øyeren, Norvegia

cabin for rent near Oslo

Situată aproape de două dintre cele mai lungi râuri ale Norvegiei, această cabană este într-o poziție excelentă pentru descoperirea faunei sălbatice. Iubitorii de păsări pot să vadă peste 270 de specii diferite, în timp ce se află în siguranță în spatele pereților din sticlă ai cabanei. Mobila este gândită inteligent pentru spațiul de mici dimensiuni. Există spațiu pentru mese în aer liber pe lângă apă, precum și scaune pe punte pentru a sta afară în zilele mai calde.

Pentru rezervări accesați aici.

case de pe malul lacului

4.Casă pentru încărcarea bateriilor în Agger, Danemarca

Această casă cu șindrilă din lemn este proiectată de arhitectul danez Søren Sarup pentru a profita la maxim de priveliștile lacului din jur. Ferestrele panoramice oferă volum, precum și terasele exterioare pentru relaxare la soarele de iarnă. Există un duș în aer liber pentru zilele mai calde, precum și o saună cu vedere la natură. Reflexiile se joacă pe interioarele decupate din casa de vacanță daneză, cu podele din beton, pereți înalți și mobilier cu rame de oțel. Nationalpark Tjy este aproape, iar iarna are loc culesul de ciuperci și stridii.

The Woodhouse holiday home in Denmark designed by Søren

5.Sinnehúskes, IJlst, Olanda

Sinnehus for rent via urlaubsarchitektur

Fiecare dintre aceste case vine cu propria sa barcă pentru a explora lacurile și canalele din apropiere. Casele de vacanță olandeze sunt situate într-un fost șantier naval și sunt construite bazându-se pe panouri solare și o pompă de căldură geotermală. Interioarele sunt la fel de relaxante ca împrejurimile, cu lemn deschis la culoare, cu piese de design clasic și vederi peste apă.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read