Decor de Crăciun cu stil în apartamentului unui designer danez

Must read

Decorul de Crăciun începe mult mai devreme pentru designer-ul de interior danez, Mette Helena Rasmussen decât pentru majoritatea oamenilor. Și durează și mai mult.

Datorită filmărilor pentru cataloagele de sărbători pentru diverse brand-uri sau reviste, designerul cumpără primul brad în septembrie și când, după Anul Nou, toată lumea îi aruncă pentru reciclare, îi ia și îi refoloseste pentru a-și decora ședințele foto.  Și apartamentul ei din Copenhaga este plin și cu decor de Crăciun. Tablouri elegante, decorațiuni realizate manual, mai mulți brazi de diferite dimensiuni. 

Mette Helena locuiește în acest apartament de 156 de metri pătrați din 2014, pe care l-a renovat continuu. Rezultatul este un amestec confortabil de culori, obiecte de design, unele realizate manual și picturi pe pereți în diferite forme, scheme de culori și dimensiuni care se schimbă constant. Mette Helena a început ca artist vizual, colectează artă de aproape 20 de ani și adaugă în mod constant lucrări noi. Însă puține dintre lucrările de artă și mobilier ale acesteia au costat mult, pentru că, la fel ca atunci când vine vorba de decorațiunile de Crăciun, îi place să caute lucruri uzate pe site-urile de licitații, în magazinele de cumpărături și în piețe.

Vă invităm să ne plimbăm prin apartamentul Helenei, care este o poveste plină de descoperiri, de design și nu în ultimul rând artă. Iar Crăciunul nu face excepție.

Primul brad de Crăciun ajunge adesea în sufrageria mea în septembrie, iar când vecinii își duc pomii de Crăciun la gunoi înainte de Anul Nou, eu îi iau și îi refolosesc pentru a crea noi imagini pentru diferite brand-uri, spune Mette Helena.

Cutiile de Crăciun ale familiei sunt pline de decorațiuni fine și inedite, găsite în piețele de vechituri și de Crăciun, la magazinele second-hand. Și de preferință în timp util înainte de Crăciun.

Decembrie este un moment plăcut, dar și puțin stresant. Încerc cât de bine pot să pregătesc un pachet pentru copiii mei și cumpăr adesea decorațiuni vechi pentru ei, pe care le găsesc ieftine în magazinele second-hand, spune Mette Helena. Pe de altă parte, Crăciunul poate fi bogat, roșu și plin de spiriduși. Fiul meu iubește să decoreze și să fie creativ și, în fiecare an.

Bradul de Crăciun este un molid normand care este decorat cu descoperiri fine de la piețele de vechituri, magazine second-hand și piețe de design.

Pe tocul ușii de la dormitor, Mette Helena a atârnat o frânghie de sârmă cu decorațiuni nostalgice de Crăciun. Simplu și efect, nu?

Cadourile de Crăciun sunt ambalate în resturi ale tapetului vintage din magazinul ei, Retro Villa.

Mette Helena este mai preocupată să împacheteze frumos cadourile de Crăciun decât să scrie ea însăși o listă de dorințe. Folosește și refolosește totul, de la tapet, rumeguș până la resturi florale de tapet, iar fiecare cadou este împodobit cu figurine de hârtie și decorațiuni de Crăciun.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read