Care sunt pașii pentru transformarea unei băi într-un spațiu destinat relaxării?

Must read

Astazi, placerea de a fi inconjurati de obiecte moderne, de calitate, in baie, la fel ca si in restul casei este un aspect obligatoriu unei amenajari. Transformarea unei bai intr-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care isi doresc sa realizeze un spatiu destinat relaxarii. KUMA se remarca printr-un portofoliu vast de boluri, blaturi si cazi de baie, intr-o gama variata de materiale si culori. Astfel, va puteti transforma orice vis in realitate, adaugand design-ului emotia de care are nevoie.

Ce trebuie sa facem pentru a transforma o baie intr-un spatiu destinat relaxarii?

Un prim pas este acela de a stabili care sunt nevoile celor care folosesc spatiul.  Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu bol turnat continuu, pe dimensiuni care se vor integra perfect spatiului. Va vor incanta diversitatea formelor de boluri, create de designeri nordici, dar si latura feminina din companie, care imbina pragmatismul Nordic cu latinitatea si delicatetea liniilor geometrice.

Un al doilea pas este acela de a alege din gama variata de culori si materiale exact ce ti se potriveste. Poti alege de la game minimaliste la optiuni glamour din marmura, deosebit de moderna si eleganta – un superstar al materialelor. 

In 2021, se poarta colectiile de quartz natural in baie. Aceasta este o piatra care confera o frumusete aparte lavoarului si culori care te poarta intr-un univers aparte, catre relaxare.

Optiunea pentru o cada de baie in detrimentul unei cabine de dus poate oferi o multime de beneficii, precum un somn mai odihnitor, diminuarea stresului, inducerea unei stari de bine. O cada poate transforma baia intr-un spatiu dedicat relaxarii. Identitatea puternica este data de elementele vizuale si functionale particulare. Cazile independente vor fi, cu siguranta, punctul de atractie in orice baie, fiind asociate cu designul modern, luxul si calitatea.

Acestea sunt elemente importante, care ne ajuta sa nu facem compromisuri si sa obtinem un SPA in care sa ne simtim relaxati.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read