5 idei de design interior care îți vor „încălzi” casa în timpul iernii

Must read

Apropierea iernii și temperaturile tot mai mici ne îndeamnă să ne amenajăm un interior cât mai cosy și confortabil. Echipamentele de încălzire sunt esențiale, dar la fel și câteva elemente de design interior, care pot crea acea atmosferă de cuibăreală, alături de un ceai cald și cei dragi. Și nu avem nevoie de multe.

 

Iată mai jos 5 idei prin care poți să îți transformi locuința într-un refugiu pentru lunile reci, doar din elemente de design!

  1. Perdele și draperii

Atmosfera cosy este întotdeauna obținută cu perdele și draperii lungi, care oferă eleganță și sentimentul de acasă.  În ceea ce privește aspectul estetic, în funcție de țesăturile și culorile alese oferiți spațiului fluiditate, rafinament sau un ton dramatic încăperii în care sunt instalate. Dacă ne gândim la funcționalitate, motorizarea acestora e binevenită, pentru a te scuti de orice efort. Perdelele și draperiile automatizate se mișcă la propriu, în același stil și ritm ca și tine. Ceva de vis, nu? Un design interior corect, care să funcționeze inteligent, într-o casă smart nu trebuie să mai fie doar dorință îndepărtată și de neatins. În acest sens, cei de la Somfy îți pot oferi toate motivele pentru automatizarea perdelelor și a draperiilor, dar și a altor echipamente din casă.

2. Paleta de culori

Ai dorit vreodată să testezi o paletă de culori mai închisă și nu ai avut curaj? Acum e momentul. Echilibrează tonurile bogate, pământii, cum ar fi negru, bleumarin și maro cu cele neutre: nuanțe de unt, scorțișoară, cacao cu lapte sau pete de alb. Astfel, eviți ca spațiul să devină prea întunecat. Un design interior în astfel de culori va încălzi atmosfera din orice încăpere.

3. Tapet

Tapetul, în special cel personalizat a reintrat de ceva vreme în atenția arhitecților de interior, care il aleg pentru a personaliza interiorul unei locuințe. Acum și pereții spun povești. Iar Accent Wallpaper face mai mult decât să acopere un perete cu un model repetitiv. Îl va face să vibreze și dă o notă de personalitate întregii încăperi. Spațiul de locuit poate deveni un cocon confortabil, doar dacă adăugăm un tapet într-o nuanță de galben. E ca și cum am injecta căldură într-un spațiu amorțit.

Și pe peretele acesta ce punem? 

 4. Textile

Confortul nu există doar în vise. Chiar dacă el începe din pat 🙂 Un pat cald și primitor este cu siguranță locul în care să te scufunzi atunci când vremea se răcește. Straturile de pături, cu perne moi vor trezi toate simțurile și te invită doar să te bucuri, într-o atmosferă călduroasă. Ajutorul aici ar putea veni de la Luiss, un brand românesc care te ajută să creezi tot confortul, în intimitatea casei.

 

5. Mobilier cu tonuri de lemn

Optează pentru mobilier din lemn sau de culoarea cafelei pentru a adăuga căldură. 

Bucățile de lemn stivuite lângă un șemineu vor aduce cu siguranță acea atmosferă confortabilă a unei stațiuni de ski. Indiferent că vorbim de un șemineu pe lemne, gaz, electric, peleți sau bioetanol, de la Pefoc.ro ai de unde alege.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read