Și pe peretele acesta ce punem? 

Must read

”Și pe peretele acesta ce punem?” Aceasta este una din întrebările la care căutăm răspuns atunci când ne amenajăm casa.

Așa că ne-am gândit că ai găsi util și Accent Wall, un tool care va spune povestea casei tale  în cel mai captivant mod cu putință. Un tapet plin de poveste şi personalitate poate face mai mult decât să decoreze un perete cu un pattern repetitiv: poate crea o atmosferă şi comunica o emoţie. Pentru că şi uitatul pe pereţi poate fi captivant!

Poți să-l numești wall art, mural sau tapet contemporan, dar e un mix de grafică, formă și culoare transformat în artă. Noi îi zicem Accent Wallpaper, un obiect de decor rafinat, mai precis o imagine creată de echipa noastră de designeri şi transpusă pe tapet de calitate superioară, pentru acentuarea, iluminarea şi transformarea anumitor pereţi sau porţiuni din perete dintr-o încăpere. 

 

Il poţi folosi atât în locuinţe cât şi în spaţii comerciale şi de birouri. Un restaurant ce lasă o amintire neştearsă prin efectul wow al unui perete central, un magazin ce impresionează prin maniera în care se armonizează decorul şi produsele, un spaţiu de birouri cu imagini îndrăzneţe pe pereţi sau un hotel cu o recepţie uimitoare – toate aceste exemple demonstrează felul în care decorarea unui perete poate insufla viaţă unui loc.

Materialul tapetului este foarte important. Este un tapet neţesut, de calitate premium. Se montează usor şi rapid aplicându-se adeziv doar pe perete. Este un tapet durabil şi rezistent la murdărie. Textura fină este similară cu cea a unei pânze de tablou, având culori vii şi un print bine definit.

Cum poți comanda tapetul?

Primul pas este să vezi modelele de tapet pe https://accentwall.ro şi să îți alegi modelul dorit. Vei observa mai multe variante cromatice pentru marea majoritatea modelelor. Dacă nu ai găsit ce căutai, nu e nici o problemă pentru că echipa de designeri Accent Wall îți pot crea un tapet personalizat.

Măsoară peretele

Pentru a putea avea un Accent Wallpaper perfect, introdu înăltimea şi lăţimea peretelui în calculatorul online. Pentru mai multe informaţii verifică secţiunea “măsurători” pe care o găsești pe site.

Decupează şi poziționează modelul de tapet ales

Acum că sistemul cunoaşte dimensiunile peretelui dorit, poți alege bucata de tapet care va fi livrată. Acest pas este important pentru a previzualiza produsul primit. Poţi pozitiona chenarul de selecţie pentru a evidenţia porţiunea exactă de tapet pentru perete.

Finalizează comanda

După ce ai trecut de acest pas, tot ce trebuie să faci este să finalizezi comanda. Odată ce plata a fost efectuată, echipa Accent Wall va începe să lucreze la tapet, apoi comenzile sunt împachetate şi aşteaptă să fie livrate printr-un curier rapid. 

Montează tapetul

Tapetul ajunge la tine sub formă de fâşii late de aproximativ 120 cm, mai late decât un tapet obişnuit, pentru a scădea numărul de îmbinări pe perete, dimensionate să se potrivească la fix pe peretele tău . Acestea sunt ușor de instalat de către un montator profesionist.

Spor la decorat!

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read