10 trucuri (ieftine) pentru renovarea dormitorului cu stil

Must read

O pictură folosită pe post de tăblie a patului, mese de diverse mărimi, un dulap personalizat, obiecte de mobilier … Și multe alte idei și trucuri în buget pentru renovarea dormitorului. Aruncă o privire, vei dori să le copiezi pe toate!

Combină două mese diferite!

Două mese cu înălțime mică pot deveni noptiera perfectă. Și nici nu trebuie să fie din același material. Vezi cum arată această pereche de mese în dormitorul decorat de Equipo Nimú.

Tăblie de pat artizanală

Mobilierul și obiectele de decor lucrate manual nu sunt de obicei costuri reduse, deoarece necesită multe ore de muncă. Dar dacă includeți un singur obiect schimbarea este vizibilă. Dovadă a acestui fapt este această tăblie din trestie de răchită care va oferi patului un aspect super natural.

dormitorio-cabecero-rejilla-la-redoute

Atunci când nu ai spațiu..urcă mobilierul pe pereți!

Uită de mesele mici și creează suprafață de sprijin pe peretele de deasupra tăbliei. Cu cât acest raft este mai înalt și mai ușor, cu atât va arăta camera mai aerisită. Și lămpile îl pot însoți. În plus, scăldând pereții cu lumină, aceștia vor părea să se îndepărteze și dormitorul tău va căpăta senzația că este mai mare.

Dormitor și birou separat, dar împreună

Dormitorul este și locul tău de muncă? Delimitează zona de odihnă de zona biroului. O soluție excelentă este ridicarea unui raft până la tavan, care acționează ca un element de separare. Lasă partea superioară cu rafturi deschise, astfel încât lumina să poată circula fără probleme. Altă idee? Așază o bancă pe partea opusă patului pentru a servi ca un colț de lectură sau depozitare suplimentară. Și biroul, nu ezita să îl transformi într-o măsuță de toaletă. Nimic nu se compară cu spațiile multidisciplinare!

Dormitorio con librería

Ai deja sau poți integra o ușă glisantă? Adaugă și o oglindă!

Cu un astfel de element te vei putea îmbrăca mai ușor zi de zi, iar oglinda va mări camera și va umple spațiu de lumină. Vei câștiga mai mult spațiu și confort. Ce ți-ai putea dori mai mult?!

Rafturi pentru depozitare suplimentară

Dacă dormitorul are un aspect neregulat sau înclinat al tavanului, profită de acel colț din partea inferioară pentru a crea un raft incorporat. Două sau trei rafturi vor fi suficiente. Deși dimensiunea sa este mini, acesta va oferi acel spațiu suplimentar pentru a păstra cărțile de citit, ceasul cu alarmă și orice obiect decorativ. Și dacă pui o oglindă pe raftul de jos și o bancă pe care să te așezi, vei avea și o masă de toaletă cu drepturi depline.

dormitorio-pequeno-estanteria-obra 00505472

Un dressing la vedere cu costuri foarte mici

Câteva rafturi, niște bare agățate de ele și de perete, niște sertare joase și cutii cu fronturi transparente pentru a vedea ce păstrați în ele. Acest dressing reduce costurile ca nimeni altul.

Un dormitor mic? Atunci ai nevoie de o fereastră falsă!

Cu o fereastră falsă așezată dasupra patului vei câștiga lumină, viață și mai presus de toate, mult mai multă adâncime. O intervenție mică cu un efect incredibil!

Un cuier DYI

Poți cheltui bani pe un cuier la modă sau îi poți face singur cu panglici de macramé și o ramură simplă de copac. Rezultatul este atât de frumos. Combinația va fi de nota 10.

Colțul tău glamour

O masă de toaletă simplă din lemn, cu un suport pentru prosoape cu oglindă aurie, fotoliu minimalist și perdele cu imprimeu tropical..vei crea acel corner cool și glamouros. Când combini stilul retro cu cel sofisticat, rezultă spații pline de farmec, ca acesta din imagine.

Maisons du Monde 203972 189517 187804 197963
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read