De ce ferestre din aluminiu? Iată câteva avantaje de luat în calcul în construcții noi sau renovări

Must read

Sistemele din aluminiu permit construirea a numeroase tipuri de ferestre în funcție de sfera de utilizare și cerințele detaliate privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică, rezistența la efracție, etanșeitatea la fum sau rezistența la foc. Ferestrele din aluminiu răspund nevoilor arhitecturale contemporane și începlinesc cerințele normelor și prevederilor din ce în ce mai aspre.

Profilele din aluminiu sunt folosite atât pentru case, în orice spațiu de locuit, dar și în clădiri de birouri sau proiecte arhitecturale complexe. Tâmplăria din aluminiu este o soluție practică pentru orice construcție modernă sau pentru reamenajarea construcțiilor vechi, care au în compoziție și tâmplării sau sticlă. Au o calitate superioară și, de asemenea, un nivel foarte ridicat de izolare fonică.

Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale ferestrelor din aluminiu:

Izolare termică și fonică incredibilă

Ferestrele din aluminiu cu geam termoizolant sunt ideale pentru construcțiile care urmăresc atingerea unui nivel superior de eficiență energetică, având proprietăți excelente de izolație termică în combinație cu sticlă de calitate. Astfel, nu ești afectat de schimbările de temperatură și nici de oscilația facturilor la energie electrică, economisind bani și crescând nivelul de confort al casei tale. Proprietățile de izolație reprezintă de asemenea un criteriu deosebit de important de luat în calcul atunci când îți construiești o nouă locuință sau o renovezi pe cea existentă.

Modul ușor de întreținere al ferestrelor din aluminiu

Ferestrele din aluminiu sunt foarte rezistente și sunt făcute din profile din aluminiu  necorozive. Tâmplăria din aluminiu se va curăța cu cârpă umedă fără a se folosi solvenți sau substanțe ce pot afecta vopseaua. Feroneria și sistemele de închidere la uși se vor unge cu ulei spray periodic. A se evita lovirea profilelor și zgârierea cu obiecte contondente. A se acorda o mare atenție la colțurile ferestrelor atunci când sunt deschise pot deveni periculoase și vă pot răni.

Posibilitatea de a customiza aspectul în funcție de designul interior

Ferestre din aluminiu au o gamă remarcabil de extinsă de culori dintre care puteți alege, opțiuni bogate de culori care permit o potrivire perfectă, dacă nu simpatică, cu atât elementele interne, cât și cele externe ale fațadei clădirii. Sunt disponibile și acoperiri cu efect din lemn, precum sunt cele oferite de Aluprof.

Sistemele Aluprof permit fabricarea multor tipuri diferite de ferestre, în funcție de domeniul de aplicare și cerințele specifice pentru funcționalitate, estetică și izolație termică. Mai multe detalii găsiți pe acest site – https://aluprof.eu/ro

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read