Cu ochii pe buget, dar și pe design. Rezultatul: o casă atât de caldă și plăcută

Must read

Designerii scandinavi nu încetează să demonstreze că un interior frumos nu depinde prea mult de nivelul bugetului. Uitați-vă cel puțin la acest apartament din Suedia de doar 48mp, într-o suburbie liniștită și o clădire rezidențială simplă, cu un mobilier și design cu atenție la buget. Dar cât de plăcut și atractiv arată interioarele!

Culori pastelate deschise și detalii din lemn – aceasta este o rețetă simplă, dar câștigătoare pentru o casă confortabilă. Un apartament cu un design frumos și accesibil!

Cel mai bun lucru la acest apartament este probabil lumina.

Așa preferi să descrii această casă, cu lumina ca punct de plecare în amenajare. Camerele sunt perfect amplasate, unde dormitorul este ”dotat” cu soarele dimineții care vă ajută să vă treziți, în timp ce zonele sociale se pot bucura de un soare minunat de seară.

design

Iar apusul este cel mai bine trăit de pe balcon! Aici, într-o atmosferă fantastică ești înconjurat de o mică pădure în afara ferestrelor, care permite frunzișului să formeze umbre frumoase pe pereți atunci când razele calde ale soarelui strălucesc.

Trebuie menționată și bucătăria, amenajată în stil scandinav și recent renovată, care face ca și cel mai puțin cunoscător al mâncării să pună șorțul și să se alăture!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read