Vaze de sticlă – elemente indispensabile oricărui stil abordat

Must read

Deși uneori nu li se acordă atenția necesară, accesorizarea interioarelor cu vaze de sticlă reușește să confere locuințelor o eleganță aparte. Acestea sunt obiecte care se adaptează cu ușurință oricărui loc din cămin. Fie că alegem living-ul, dormitorul, bucătăria sau chiar holul, prin transparența și simplitatea lor transformă decorul indiferent de sezon.

Pe lângă estetic, acestea pot fi foarte utile în păstrarea florilor naturale, a plantelor și a obiectelor decorative. Multitudinea de forme, texturi, culori și dimensiuni ale acestor decorațiuni surprind cu ușurință naturalețea buchetelor de flori.

Alege să îți diversifici decorul casei cu vaze de sticlă, fie că sunt simple, multi fațetate sau cu forme atipice pentru a obține diferite stiluri.

Vazele de sticlă sunt o modalitate frumoasă și funcțională de a vă actualiza decorul!

Confecționarea vazelor de sticlă a depășit limitele, iar pe lângă modelele clasice, noi forme au fost create. Astfel, sticla suflată a luat forme atipice ce se integrează perfect în decorul minimalist, forme geometrice preferate tot mai des de designeri, cât și forme opulente ce se afirmă prin înălțime și aspect simplist.

Indiferent de modelul ales, cu siguranță, aceste piese versatile vor evidența piesele de mobilier și vor completa stilul căminului. Singura regulă pe care trebuie să o respecți este grija la excesele de culoare, cât și la proporțiile selectate.

Când plantele lipsesc, vazele de sticlă devin accesorii aparte ce pot fi utilizate în realizarea unui colț artistic. În funcție de locul disponibil și de efectul dorit, imaginația este cheia pentru un decor inedit. Astfel, poți combina vaze de sticlă cu design asemănător și dimensiuni diferite sau poți alege să evidențiezi anumite zone ale încăperii cu elemente impunătoare. 

Un lucru este cert: decorararea căminului cu vaze de sticlă îți va înfrumuseța încăperile și îți vor servi drept accesorii speciale și utile.

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read