Pereții din sticlă anti-seismică, între stabilitate și design atractiv

Must read

Fiabilitatea colecției Inwall de la Vetroin, cel mai bun aliat în cazul mișcărilor seismice 

pereții din sticlă anti-seismică
Photo Credit: http://www.vetroin.co.uk

Pereții din sticlă anti-seismică răspund atât inovării structurale, cât și designului, oferind o garanție a stabilității, fără a sacrifica confortul unui spațiu bine luminat și deschis.

Deși tindem să uităm, Italia este din punct de vedere geografic un teritoriu seismic. Asta înseamnă că plăcile terestre de sub pământ se mișcă constant, deși nu ne dăm seama. Iar erupțiile vulcanice deosebit de violente sau cutremure neașteptate ca cele din orașul Amatrice din 2016 sunt evenimente care marchează profund viețile tuturor dintre noi.

Siguranța structurală în primul rând

Revoluția cauzată de aceste fenomene naturale ar trebui să ne facă să reflectăm asupra importanței construirii clădirilor. Ar trebui să ne îndreptăm atenția către companii care funcționează în transparență totală și care inovează tot mai mult în ceea ce privește soluțiile care asigură bazele și zidurile orașelor noastre.

Construcția de clădiri publice și private rezistente la cutremure a crescut în ultimii ani, ca urmare a diferitelor dezastre naturale care au lovit mai multe colțuri ale lumii și a devenit un semn esențial în protejarea teritoriilor noastre.

Provocările în acest sens vizează să îmbinăm dezvoltarea continuă a designului interior și exterior contemporan cu soluții care respectă parametrii de fiabilitate ai unei structuri rezistente la cutremure. Un sfat atunci când decideți să cumpărați sau să închiriați este, să verificați întotdeauna:

– anul construcției clădirii, deoarece clădirile vechi sau clădirile construite înainte de 2013 nu au fost obligate să respecte reglementările anti-seismice
– standardele tehnice ale construcțiilor
– ce fel de structură este, fie din beton armat, pereți din cărămidă, ziduri întărite sau altele

 Siguranță garantată cu pereții din sticlă anti-seismică

Este interesant să analizăm cât de recent s-au răspândit pereții din sticlă în birouri și case.

Dar apare întrebarea: pot fi, pereții din sticlă anti-seismică, cu adevărat considerați siguri din punctul de vedere al posibilelor cutremure? Răspunsul este DA, având în vedere performanțele tehnice obținute în ultimii ani.

Un exemplu vine de la peretele Inwall de la Vetroin, o companie lider în Italia în producția de pereți despărțitori din sticlă. Cea de-a zecea colecție, lansată în mod expres la cea de-a 10-a aniversare a companiei, răspunde exact întrebării menționate mai sus.

În urma testelor efectuate de Universitatea din Napoli Federico II pe o masă vibrantă, pereții din sticlă anti-sesimică Inwall ar fi răspuns perfect stabilității în timpul cutremurului din 2016 din Amatrice. Prin urmare, pereții din sticlă anti-seismică ca cel al lui Vetroin pot fi o alegere excelentă pentru oricine dorește să integreze siguranța și designul.

Inwall, revoluția pereților din sticlă anti-seismică

Peretele din sticlă Inwall are un sistem inovator de fixare fără utilizarea adezivilor sau a adezivului pe ambele fețe. O fixare mecanică pe care nici un sistem de perete de pe piață nu o are patentată. Avantajele sunt numeroase: mai multă siguranță, reducerea mai mare a zgomotului, reducerea drastică a trecerii prafului în interiorul pereților.

Mai multe detalii pe http://www.vetroin.co.uk

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read