Sticla Gorilla® Glass DX + în cel mai nou ceas inteligent Samsung

Must read

Ceasul Samsung Galaxy este primul gadget cu sticla Gorilla® Glass DX +

Corning Incorporated  a anunțat recent că a fost ales ca sticlă de acoperire pentru ceasul Samsung Galaxy. Sticla Corning® Gorilla® Glass DX + este un nou compozit de sticlă, care prezintă rezistență superioară la zgârieturi și proprietăți antireflexive care îmbunătățesc foarte mult claritatea optică, păstrând în același timp tenacitatea sticlei Gorilla.

ceasul Samsung
Photo Credit: Corning Gorilla Glass

Cercetările de piață arată că cele mai importante trei griji ale clienților pentru dispozitivele mobile sunt: căderea, zgârierea și vizibilitatea. Sticla Corning® este cea mai recentă inovație care va ajuta la rezolvarea acestor probleme pentru display-urile mobile de astăzi.

„Suntem încântaţi că Samsung a adoptat sticla Corning® Gorilla® Glass DX + pentru cele mai noi dispozitive. Gorilla Glass DX + oferă o combinație unică de rezistență superioară la zgâriere și performanțe optice excelente, ceea ce îl face alegerea ideală pentru acoperirea cu sticlă a materialelor digitale de astăzi”,  a declarat Scott Forester, Vicepreședinte de Divizie, Marketing and Innovation Products,, Corning Gorilla Glass.

Ceasul Samsung integrează Gorilla Glass DX + în cel mai recent dispozitiv inteligent, cu rezistență  la zgârieturi, claritate optimă și durabilitate. Ceasul Samsung Galaxy aduce cele mai bune ecosisteme, cu o durată lungă de viață a bateriei, conectivitate LTE și noi capacități de monitorizare a stresului și somnului, pe lângă oferirea unei linii de stil mai robustă.

Sticla Corning® Gorilla Glass DX + îmbunătățeste vizibilitatea ecranului prin scăderea reflexiei suprafeței cu 75% comparativ cu sticla standard. De asemenea, crește raportul de contrast al display-ului cu 50%, păstrând același nivel de luminozitate al display-ului. Aceste upgrade-uri ale clarității optice pot îmbunătăți, de asemenea, durata de viață a bateriei.

Photo Credit: https://www.facebook.com/CorningGorillaGlass
Photo Credit: https://www.facebook.com/CorningGorillaGlass

Corning continuă să conducă industria de sticlă de acoperire pe care a creat-o acum mai bine de 10 ani. Astăzi, sticla Corning Gorilla a fost integrată în peste 6 miliarde de dispozitive ale celor mai importante 45 de brand-uri. Introducerea acestui nou compozit de sticlă, Gorilla Glass DX +, reprezintă încă un exemplu al angajamentului continuu al Corning față de inovare.

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read