La terasă, dar acasă. Un sanctuar umbrit și răcoros, sub o copertină cu motorizare inteligentă

Must read

Nimic nu spune vacanță ca o cafea servită în tihnă pe terasă, prânzuri lungi și băuturi reci cu prietenii, joacă cu cei mici sau pur și simplu să citești o carte. Așa poate arăta vara ta pe terasă, la tine acasă. În fiecare zi. 

Dar cum faci să nu te topească soarele și să te trimită în casă?

Atunci când ai un balcon deschis, expus direct către razele puternice ale soarelui, devine practic imposibil să te bucuri de acest spațiu pe timpul verii. De aceea, o terasă echipată cu o copertină cu motorizare inteligentă îți va transforma terasa sau grădina într-un sanctuar umbrit și răcoros.

Dacă înainte copertinele trebuiau să fie acționate manual, ceea ce necesita mai mult timp și dificultate în gestionare, acum cu motorizările inteligente Somfy totul devine atât de simplu! În plus, țesăturile erau perisabile, iar în condiții meteo nefavorabile, chiar și retractate, făceau cute și adunau apă, ducând la deteriorare și decolorare. Astăzi, copertinele sunt din materiale laminate impermeabile, care oferă protecție împotriva apei, dar sunt și tratate UV pentru protecție solară.

Beneficiul suprem vine odată cu motorizarea. Pentru că atunci când deții o copertină cu motorizare inteligentă Somfy devii recunoscător în fiecare clipă. Extinzi copertina din interiorul casei, din telecomandă, fără a fi nevoie să te expui la temperaturi ridicate, sau o poți integra în universul smart home cu ajutorul unității de comandă TaHoma, pentru controlul de pe smartphone. 

Pentru o experiență completă într-o locuință inteligentă, ai opțiunea de a acționa copertina cu motorizare Somfy și prin control vocal cu ajutorul principalilor asistenți vocali de pe piață: Siri, Google  Assistant, Alexa.

Pentru următorul nivel de automatizare, alege pentru copertină un senzor solar și unul de vânt

Conectată la un senzor de soare, o copertină motorizată inteligent se deschide automat în funcție de intensitatea soarelui pentru a proteja terasa, dar și pe tine. Sunis Wirefree este în armonie cu orice tip de fațadă, ușor de ajustat în funcție de nevoile tale și nu necesită cabluri. Reduci nevoia de răcire și crești eficiența energetică, salvezi timp prin automatizarea acestor task-uri și te bucuri de confort termic și vizual.

Senzorul de vânt Eolis 3D Wirefree poate comanda motorului retragerea automată a copertinei atunci când se intensifică vântul. Senzorul de vânt se montează tot fără cabluri și opțional, se poate integra cu unitatea de comandă TaHoma. 

Copertina din imagine este prevăzută cu motorul Somfy Sunea, ce asigură retragerea completă a copertinei în caseta sigilată pentru a împiedica pătrunderea apei. Pe măsură ce copertina se deschide, motorul asigură tensiunea optimă a pânzei, pentru un aspect mai estetic. 

3 motive pentru a motoriza inteligent copertinele pentru terasă:

  • Control al copertinei cu ajutorul senzorilor – copertinele cu motorizare Somfy se vor ajusta automat la condițiile meteo grație senzorilor de soare și de vânt. Când începe să ardă soarele, copertina se extinde. Când începe să bată vântul, copertina se retrage automat.
  • Protejează materialul copertinei – Somfy a dezvoltat un sistem motorizat care asigură retragerea completă a copertinei în caseta sigilată pentru a împiedica pătrunderea apei. Sistemul de tensionare a pânzei asigură un aspect estetic perfect.
  • Manevrare foarte ușoară – cu ajutorul smartphone-ului sau al unei singure telecomenzi controlezi copertina, precum și iluminatul și încălzirea. Creezi scenarii personalizate din aplicația dedicată de mobil în funcție de stilul tău de viață.

Pregătește-ți terasa cu o copertină cu motorizare inteligentă Somfy pentru cea mai frumoasă vară la tine acasă! 

Pentru ajutor în alegerea echipamentului potrivit, specialiștii Somfy îți oferă suport și sfaturi în funcție de stilul de viață și nevoile tale.

Somfy este liderul mondial in furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire și acces în locuințe și clădiri comerciale. Compania a fost fondată în Franţa, în anul 1969. Portofoliul include o ofertă globală adaptată tuturor tipurilor de echipamente: motoare destinate tehnicii de umbrire pentru interior și exterior, pentru ferestre, uși de garaj și porţi de acces auto, precum și soluţii de umbrire solară dinamică și Smart Living.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read