Before & after pentru o bucătărie mică, dar cu accente glam

Must read

Bucătăria poate fi atât un spațiu ”public”, cât și unul privat și constituie adesea piesa centrală a casei, nu doar pentru prepararea mâncării, ci și pentru servirea mesei și pentru toate întâlnirile cu familia și prietenii. Dar să amenajezi o bucătărie mică, de 5mp, în forma de U și deschisă către living nu este o treabă tocmai simplă.

Cum a fost primită bucătăria de la dezvoltator

Primul pas în amenajare este să te gândești cum vrei să o folosești,dincolo de tendințele în design și de ceea ce spun prietenii. Până la urmă este vorba despre bucătăria ta, nu?

Ești pasionat de vinuri, cafea, gătit? Bucătăria va fi folosită pentru a găti pentru petreceri și distracție? Dacă răspunsul este unul afirmativ, este posibil să ai nevoie de mult spațiu pe blat pentru a așeza tăvi, farfurii și a pregăti masa.

Bucătăria va fi o extensie a livingului și un loc de întâlnire pentru membrii casei și pentru oaspeți deopotrivă? Dacă răspunsul este unul afirmativ și în acest caz, un rând de scaune de bar și un blat ar putea fi soluția potrivită.

În acest caz, bucătăria este deschisă către living, așadar designul trebuia să fie o continuare și să se amestece în aceeași poveste. Proprietara locuinței, pasionată de design interior, a ales să își gândească singură amenajarea pentru bucătăria ei mică, alegând pentru implementare un producător de mobilier la comandă.

Bucătărie mică, amenajată cu stil și accente aurii

Mi-am dorit ca bucătăria să fie cât mai sexi și cool, să nu fie încărcată și să se deschidă cât mai mult spre living. Îmi plac mult accentele aurii pe care am încercat să le aduc din decorațiuni și mici obiecte în zona de electrocasnice sau iluminare.

Stilul amenajării rezultat pentru această bucătărie mică este unul minimalist cu accente glam, aurii care se regăsesc în întreaga locuință. Fronturile mobilierului și blatul sunt cu aspect marmorat, ca o continuitate cu faianța primită de la dezvoltator.

Compartimentarea interioară a fost gândită plecând de la nevoile proprietarei și este dotată cu mașină de spălat vase, spațiu de reciclare gunoi, un sertar adânc pentru oale și tigăi și unul pentru pentru boluri mari și farfurii adânci. Mobilierul de deasupra faianței găzduiește pahare și căni, farfurii, dar și alimente uscate. Cu puțină organizare, încape tot ceea ce ai nevoie chiar și într-o bucătărie mică, nu-i așa?

Bucătăria după amenajare

Soluția cea mai înțeleaptă pentru acest spațiu a fost să scoată frigiderul din bucătărie și să îl incorporeze într-un dulap, care jumătate este dressing pentru oaspeți și jumătate frigider.

Bugetul necesar pentru mobilierul și electrocasnicele acestei bucătării s-a ridicat la 5.000 de euro.

Foto credits: Sebastian Moise

https://www.instagram.com/sebastianmoise/

http://monocolor.ro

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read