Un nou proiect rezidențial premium în Capitală, în stilul fabricilor de la începutul revoluției industriale

Must read

IN-SPEKT Development anunță Brick Lofts, un nou proiect rezidențial tip premium-boutique, dezvoltat în nordul Capitalei. Acesta se remarcă printr-o arhitectură de excepție și un design interior rafinat. Valoarea proiectului se ridică la peste 20 de milioane de euro, iar finalizarea este preconizată pentru primăvara 2022.

Brick Lofts este situat în nordul capitalei, în apropierea Promenada Mall și a zonei de birouri Dimitrie Pompeiu. Cei care aleg această zonă sunt atașați de traiul în zonele vibrante ale orașului, cu acces facil către orice punct de interes. 

Clădirea impresionează de la prima vedere, prin arhitectura remarcabilă, având ca element de origine stilul fabricilor de la începutul revoluției industriale, reinterpretat cu elemente moderne specifice arhitecturii contemporane. Peste jumătate dintre unitățile acestui proiect rezidențial sunt loft-uri, apartamente cu înălțimi ample și ferestre imense, care inundă spațiul cu lumină.

Proiectul propune o comunitate restrânsă, exclusivistă, având doar 40 de apartamente, cu un mix de 2-4 camere dispuse pe un nivel si pe două nivele sub formă de duplex și loft. 

Acestea dispun de spații exterioare generoase, fie că este vorba despre terase sau grădini private pentru apartamentele de la parter. 

Am creat Brick Lofts ca un spațiu de refugiu în mijlocul celei mai vibrante zone ale orașului. Precum restul proiectelor din portofoliul nostru, și acesta se remarcă prin arhitectura de excepție, designul interior fabulos, soluții tehnice moderne și finisaje premium, fiind destinat celor care apreciază un stil de viață contemporan, citadin, conectat”, spune Mihai Astratinei, din partea IN-SPEKT Development.

Loft-urile propunun spațiu deschis, dispus pe două nivele, care cucerește prin livingul amplu cu înălțime de peste 6 metri și ferestrele supradimensionate. Terasa generoasă completează spațiul interior și oferă o perspectivă largă asupra zonei.

Duplex-urile oferă o zonă de zi și una de noapte, conectate printr-o scară interioară.

O astfel de locuință suportă multiple posibilități de amenajare și structurare a spațiului de locuit, pentru echilibru între intimitate și viața socială și spațiu pentru toți membrii familiei.

Apartamentele pe un nivel – unități de 2 și 3 camere – completează propunerile Brick Lofts. Fiecare apartament are un aer aparte, oferă spații cu design modern si soluții inteligente. În plus, apartamentele de la parter au o grădină privată.

Proiectul rezidențial se adresează cumpărătorilor maturi, ce apreciază arhitectura și designul interior de top, finisajele impecabile și soluțiile tehnice moderne. Clădirea este atractivă atât pentru cei care-și doresc o nouă locuință la standarde internaționale, cât și pentru cei aflați în căutarea unei investiții imobiliare cu viitor.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read