Mică, dar confortabilă. O mansardă de 47mp amenajată în stil nordic

Must read

Proprietara acestei mansarde din Danemarca și-a amenajat singură spațiul de locuit, fiind pasionată de design interior. 47 mp a fost tot ce i-a trebuit lui Louise pentru a-și crea o casă de invidiat. Sub tavanul mansardei, liniștea este lăsată să se afunde într-un amestec de culori calde, delicate, texturi rustice și lemn vopsit în alb. De la fereastra de mansardă își savurează liniștită cafeaua și privește de sus oamenii de pe străzile orașului Aarhus.

47 de metri pătrați nu este un spațiu mare, dar poți a obține un decor armonios și aerisit. Proprietara nu a avut o strategie pentru amenajarea interioară, îi place să decoreze mereu și crede că nu va termina niciodată acest proces. Asta îi și place cel mai mult pentru că locuința sa se schimbă câte puțin în fiecare sezon.

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit sau pe care l-ai citit despre decor?

Află ce stare de spirit ai vrea să ai în casa ta. Îmi place că mansarda mea este frumoasă și confortabilă, atât pentru mine cât și pentru oaspeții mei.

Mansarda este renovată, cu grinzi și podele vopsite în alb și o bucătărie nouă. A construit o bibliotecă, care extinde bucătăria și oferă spațiu pentru depozitare suplimentară și afișarea obiectelor preferate.

Ce ai în casa ta pe care puțini oameni îl au?

O bibliotecă construită sub blatul din bucătărie. Aici am lucrurile mele frumoase: vaze, farfurii, obiecte reciclate și alte lucruri drăguțe pe care nu le-aș ascunde.

Care a fost cea mai mare provocare de design interior – și cum ai rezolvat-o?

Cea mai mare provocare este să decorezi pe câțiva metri pătrați. Mă inspir din casele frumoase ale altora. Am renunțat la o canapea pentru că umplea prea mult spațiul… mi-aș fi dorit și o sofa, dar era prea mult și aceasta. Este dificil, dar și distractiv să gândești creativ, iar asta mă face să vin cu soluții alternative.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read