Studio de doar 32mp, dar amenajat cu dormitor separat

Must read

Un studio elegant, de la începutul secolului a fost renovat și pregătit pentru stilul de locuit din 2021. Cei 32 de metri pătrați din suprafața totală a unei case nu sunt însă prea mulți nici măcar pentru un studio. Dar, în acest caz, designerii au reușit să creeze o locuință confortabilă și funcțională, care are chiar și un dormitor separat.

Totul este într-o simbioză perfectă cu detalii tipice de la începutul secolului, cum ar fi acoperișul tradițional, soba de teracotă, tavanele înalte și ușile interioare cu oglindă, cu pardoseală de pin.

Livingul și bucătăria sunt în plan deschis. Din sufragerie, ajungi în balconul minunat și plin de soare, ceea ce creează o cameră suplimentară pentru relaxare.

Paleta de culori predominantă este plăcută, din pasteluri deschise de gri, în timp ce textilele și decorul bej, precum și scaunele negre, au adăugat mai mult stil în decorul studio-ului.

Bucătăria din acest studio este destul de mică, dar barul și setul de dining cu masă și scaune negre îi conferă un farmec aparte.

Baia, recent renovată, este decorată cu gresie gri și un colț de duș separat, dar și spațiu pentru depozitare suplimentară, dacă se dorește.

O casă extrem de mică, dar bine gândită atât ca funcționalitate, dar și ca design!

Citește și despre – Apartament mic, de doar 31 mp, armonios, coerent și funcțional.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read