Primul proiect rezidențial de zgârie-nori din Canada, sub forma unor arbori gigantici

Must read

Firma britanică de arhitectură și design Heatherwick Studio a dezvăluit imagini ale primului proiect rezidențial de zgârie-nori care urmează să fie construit în Vancouver, Canada. Conform documentelor de dezvoltare urbană prezentate orașului Vancouver, acest proiect rezidențial de zgârie-nori cuprinde un turn de 30 de etaje la est și unul de 34 de etaje la vest, așezat pe un podium cu cinci etaje. 

proiect rezidențial de zgârie-nori

Aceeași firmă a proiectat și clădirea de 16 etaje – The Vessel, din Hudson Yards, New York, dar și o clădire în formă de felinar despre care poți afla mai multe aici.

proiect rezidențial de zgârie-nori
The Vessel, Hudson Yards, New York

Randările înfățișează două turnuri în formă neregulată cu multe balcoane unghiulare care formează la bază un gât de sticlă și și apoi se deschid către un podium comun. 

„Conceptul își propune să aducă un nou nivel de excelență globală în design în Vancouver, oferind două turnuri curbate, pline de lumină și o piață accesibilă publicului la parter”, a spus Heatherwick Studio.

proiect rezidențial de zgârie-nori

Randările acestui proiect rezidențial de zgârie-nori arată multe balcoane și terase care se revarsă cu plante. Heatherwick Studio s-a concentrat pe designul biofilic, așa cum au făcut și în alte proiecte care respectă acest principii: Maggie’s Center din Marea Britanie (centru de sprijin pentru pacienţii bolnavi de cancer) și un zgârie-nori din Singapore cu balcoane pline de plante.

Proiectul va include 401 de case, o grădiniță și suficient spațiu de parcare pentru peste 500 de biciclete. La 105 și 117 metri înălțime, construcția reprezintă primul proiect rezidențial de zgârie-nori din Canada. 

proiect rezidențial de zgârie-nori
proiect rezidențial de zgârie-nori
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read