Mobilier sustenabil, accesorii eco-friendly și decorațiuni din materiale durabile

Must read

Dacă și pe voi vă pasionează produsele de mobilier sustenabil, e bine să știți că aveți acum un nou motor de căutare – https://www.biano.ro/eco, cu produse clasificate exclusiv pe baza datelor furnizate de magazinele online partenere.

Marketplace-ul home & deco Biano a creat o nouă categorie pe www.biano.ro, Biano ECO, unde utilizatorii pot gasi alternative la mobilier sustenabil și accesorii pentru casă, create cu o preocupare mai mare pentru mediul înconjurător, economisirea resurselor și limitarea supraconsumului. Noua categorie ECO reuneste peste 9.000 de piese de mobilier și accesorii din materiale durabile și variante ecologice ale produselor de masa. 

Vizitatorii Biano vor avea două filtre noi la căutarea de produse eco-friendly:

Filtrul de materiale sustenabile – care grupează produse fabricate din materiale sustenabile și ușor de reciclat, ce ajută la conservarea resurselor primare. Sub acest filtru sunt cuprinse articole realizate din in, lână, cânepă sau lemn masiv.

Filtrul pentru produse ecologice – care grupează produse realizate din alternative la produsele realizate pe scară largă, care economisesc energie, dar și banii clientului, precum și produse care încurajează un comportament eco.

Sub acest filtru utilizatorii vor găsi, de exemplu, coșuri de reciclare, plite cu inducție, lumânări din soia și ceara de albine, panouri de iluminat solar sau economic, dar și stații de compostare și sere.

„Biano ajuta la crearea unor case mai bune pentru oameni cu gusturi diferite si stiluri de viata diferite. Cu Biano ECO nu vrem sa ne separam de cei care nu doresc sau nu pot alege optiuni sustenabile de mobilier si piese de decoratiuni. Biano nu se schimba intr-un motor de cautare ecologica, ci pur si simplu creste pentru a face cumparaturile mai usoare pentru inca un grup de oameni”, explica Irina Jereghea, Business Development Manager www.biano.ro

Categoria ECO este disponibilă pe platformele Biano și în Ungaria, Cehia, Slovacia.

Biano.ro a fost lansat in 2018 si a devenit destinatia ideala pentru cumparatorii online de produse home & deco – si un partener de incredere pentru magazinele home & deco care doresc sa-si sporeasca prezenta online, volumul de clienti si veniturile.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read