Refugiul călătorului modern. Mansardă în stil spaniol cu nuanțe de negru și verde

Must read

Arhitecții de la Egue y Seta au amenajat această mansardă ca un refugiu pentru un călător, care atunci când se întoarce acasă într-un spațiu de doar 58mp, acesta nu mai pare atât de mic. Pentru că este refugiul ideal și tot ceea ai nevoie pentru a te odihni, a-ți reîncărca bateriile și a planifica următoarea călătorie.

Design firm Egue y Seta has recently completed "The Traveler's Refuge", a relaxing and modern apartment in Madrid, Spain. #ApartmentDesign #ModernApartment #ApartmentInterior #ApartmentIdeas

Nu ai nevoie de prea mulți metri pătrați sau de prea mult lux atunci când ochii tăi au parcurs mii de kilometri și picioarele găsesc în sfârșit un moment de odihnă. Tot ceea ce ai nevoie este să găsești un spațiu relaxant și modern. Iar această mansardă amenajată în stil spaniol, în nuanțe de verde și negru este ideală. O cameră, o bucătărie și o terasă devin refugiul perfect pentru călătorul modern.

Chiar de la intrarea în mansardă se află o mică terasă amenajată colorat, cu multe plante, câteva locuri pentru luat masa și un barbeque.

Just inside this contemporary apartment and by the front door, is a small terrace area that's furnished with some seating, a place to eat, and a bbq. #TerraceIdeas #BalconyIdeas #OutdoorSpace

Nuanțele de negru și verde se continuă și în living,  prin tablourile cu tematică de travel, dar și multe plante. Spațiul se deschide cu bucătăria și zona de dining, iar cromatica se transmite în dulapurile și ferestrele cu profile negre. Rafturile din lemn în bucătărie au o iluminare ascunsă, care adaugă o strălucire delicată spațiului, punând în evidență paharele.

This contemporary living room has a sloped ceiling and a comfortable couch, with travel wall art hanging above. #LivingRoomIdeas #GreenWall #LivingRoomIn this modern apartment, a wall shelf adds storage, while matte black kitchen cabinets complement the thick black window frames. Wood-lined shelving in the kitchen has hidden lighting that adds a soft glow to the space and highlights the glassware. #ModernApartment #DiningArea #Shelving #MatteBlackKitchen #KitchenDesign #Shelving

 

Dormitorul este situat pe holul de lângă ușa de la intrare și este deschis cu o zonă de birou și de citit. Verdele îl găsim în tablouri, plante și pereți, iar accentele negre au fost inserate în zona de dressing, obiecte de iluminat, calorifer și profilele ferestrelor. În acest cadru, detaliile si accesorile vibrante, colorate în roz sau portocaliu completează natural stilul tipic spaniol.

mansardă

În baie, faianța neagră definește dușul și permit ferestrei să se integreze în decor, în timp ce nuanțele de lemn adaugă o atingere naturală încăperii.

 

In this modern bathroom, square black tiles define the shower and allow the window frame to blend in, while a light wood vanity adds a natural touch to the room. #ModernBathroom #BlackShower #BlackTiles #BathroomIdeas #WoodVanity

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read