Casă contemporană în alb și negru, cu accente calde

Must read

Un cuplu tânăr a apelat la ajutorul lui Nickolas Gurtler Interior Design pentru a-și construi viitoarea casă de vis, cu o estetică curată și cu linii simple. În alb și negru, cu accente calde, interiorul este centrat pe simplitate și minimalism, care abundă de lumină. O casă inspirată din arhitectura contemporană belgiană și franceză.

Bucătăria este ”piesa dramatică” a casei întrucât are dulapuri de stejar închise, feronerie personalizată din oțel negru și plăci din piatră dolomită „Superwhite”.

Pardoselile din beton ars și pereții albi păstrează lumina naturală în jurul spațiului. Camera de zi și dining-ul alăturat sunt personalizate cu piese ”statement”, care funcționează separat, dar și  împreună. Tonurile neutre și metalele calde sunt  ancorele spațiului, în timp ce scaunul portocaliu apare în colț.

casă în alb și negru

Dormitoarele au primit palete de culori liniștitoare și un mobilier deosebit, precum bancheta Pierre Jeanneret de la capătul patului (deasupra) și obiectul de iluminat de la Jaime Hayon atârnat deasupra noptierei.

Baia matrimonială are o atmosferă asemănătoare cu un spa, cu un luminator amplasat deasupra căzii moderne pentru o lumină suplimentară și vedere la cer.

Photo credits:Dion Robeson.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read