Inspirație pentru decorarea interioarelor pentru vacanța de vară

Must read

Ne pregătim pentru o vacanță de vară plăcută cu câteva idei interesante care să te ajute în decorarea interioarelor cu stil și confort.

În zona de dining, prima rază de soare de dimineață pune în lumină masa și decorul din jurul acesteia, cu motive și țesături manuale, covoare de bambus, ulcioare. Deasupra, o lustră suspendată din ratan luminează un set de scaune cu piele cusută.

Pe terasă, sub soare, materiile brute interpretate în forme moderne aduc un spirit boem neobișnuit. În meniu sunt coșurile eclectice, scaunul din ratan, plante înalte și o masă din beton.

Când soarele este sus, pe cer, ne bucurăm de o zonă de locuit definită de amestecul de printuri și mobilier sustenabil. Piesele din catifea și lemnul sculptat meticulos din dulap se armonizează cu nuanțele saturate din restul decorațiunilor și vase în cele mai captivante culori.

interioare de vară

Interioare de vară, gândite pentru relaxare și reflecție.

Într-o gamă de culori neutre, pământii, cele mai subtile spații ale casei lasă strălucirea frumuseții inerente a naturii. Pardoseală pictată manual, sculptată în fiecare formă și dimensiune, scaune cu texturi bogate și accente ingenioase care necesită o privire mai atentă.

Când căutăm sanctuarul de după-amiază, ne întoarcem către dormitor și ne așezăm în așternuturi răcăroase, cu detalii rafinate, dar casual.

Straturi cu textile decorative și modele geometrice creează oaze în aer liber, demne de serate lungi sau socializare la apusul soarelui.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read