CEL MAI NOU ANSAMBLU REZIDENȚIAL DIN CONSTANȚA

Must read

Dezvoltatorul imobiliar Geometrik Build anunță o investiție de 20 de milioane de Euro în primul proiect de anvergură din zona de sud a Constanței: South Side Residence. 

ansamblu rezidențial

Prin facilitățile din conceptul South Side: acces securizat, spații de joacă pentru copii și animale de companie, terenuri de sport, piscine ornamentale, spații verzi sau stații de încărcare pentru mașini electrice. Investitorul își propune să dezvolte o comunitate de familii tinere ce pun preț pe un standard de locuire ridicat. Parterul celor șase blocuri va fi rezervat spațiilor comerciale, integrând astfel în proiect diverse funcțiuni cum ar fi farmacie, bistro, supermarket sau grădiniță.

Chiar dacă vânzările au început în urmă cu doar o lună, deja s-au contractat 15% din unitățile primei faze.  Proiectul se adresează tinerilor sau  familiilor care vor sa achiziționeze o locuință nouă într-un ansamblu rezidențial cu toate facilitățile integrate”, spune Alina Verdeață, Managing Partner Green Alley

Ansamblul South Side Residence este poziționat pe strada General Ioan Eremia, în partea de sud a orașului, zona Veterani. În imediata apropiere se află sensul giratoriu spre Eforie precum și centrul comercial Auchan, Metro, Brico Depot. Zona este una în plină dezvoltare, la distanțe mici de puncte de interes: două minute de Autostrada Soarelui, cinci minute de gară, opt minute de centrul orașului și plaja Modern, 10 minute de stațiunea Eforie Nord sau 25 de minute de aeroport. 

Mixul de apartamente este format din unități cu două camere, de 70 mp construiți, cu prețuri începând de la 62.880 Euro + TVA și unități de trei camere, de 100 mp construiți, cu prețuri începând de la 85.100 Euro + TVA, fiecare apartament beneficiind de câte două balcoane. 

Toate apartamentele au băi ventilate natural și vor fi predate complet finisate cu încălzire în pardoseală, geamuri termopan termoizolante duble, cu tâmplărie din aluminiu, duș tip ”walk in” cu sticlă securizată și sistem de aer condiționat. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read