Idei de amenajare pentru spațiul de sub fereastră

Must read

Cauti idei de amenajare a spațiului de sub fereastră? Decorarea sub ferestre poate adăuga spațiu de depozitare și poate fi personalizată așa cum îți dorești. Descoperă mai jos 5 idei de design interior pentru spațiul de sub fereastră pe care le poți integra în propria casă!

1. Bancheta la fereastră

În primul rând, o banchetă la fereastră este modalitatea perfectă de a îți pune în evidență fereastra. Poate fi în orice culoare și material și oferă o oportunitate minunată de a sta și de a privi pe fereastră sau de a răsfoi o revistă sau o carte. Poți găsi chiar și bănci care oferă opțiuni de depozitare suplimentară. În plus, aduci un aer de confort și relaxare în cameră. Ideal pentru dormitoare sau camera copiilor.

2. Rafturi sau ghivece cu flori

Folosind un raft stratificat sau chiar o masă simplă pentru a așeza câteva ghivece cu flori, va araăta grozav pentru spațiul de la fereastră. În mod natural plantele au nevoie de lumina soarelui, așa că plasarea lor are și mai mult sens. Variază tipul de plante pentru un feeling și mai aproape de natură.

3. Un ghiveci mare cu o plantă statement

Pe de altă parte, poți opta pentru o singură plantă statement. Există o mulțime de plante mai mari care iubesc lumina abundentă a soarelui pe care o vor primi de la fereastră. Arată elegant și curat. O plantă cu frunze mari, care purifică aerul sau una tip palmier va da un aspect delicios și exotic încăperii tale. Acest set-up este ideal pentru un living sau camera biroului.

4. O masă tip consolă

În plus, una dintre cele mai bune idei de decorare a spațiului de sub fereastră este o masă tip consolă. Există o mulțime de console, în stiluri diferite, pe care să le integrezi în interiorul casei. Consolele unt locul ideal pentru a afișa fotografii cu familia și prietenii. Câteva obiecte înrămate și un set mic de cărți sau suveniruri alese în timpul călătoriilor pot fi afișate aici elegant.

5. Raft pentru cărți

De ce nu așezați un raft mic în spațiul de sub fereastră? Este ușor accesibil și încurajează lectura într-o cameră plină de lumină. Mai mult, acesta este un concept minunat pentru iubitorii de cărți. Lungimea și dimensiunea raftului depinde, de asemenea, de spațiul disponibil.

În concluzie, există atât de multe lucruri pe care le puteți face pentru a adăuga o notă de decor personalizat pentru spațiul de sub fereastră.Un loc minunat pentru a vă oferi orice doriți, astfel încât să vă puteți răsfăța dorința de a avea o plantă verde, absorbind lumina soarelui, stocând lucruri, creând un loc de lectură confortabil, afișând fotografii și multe altele. Mai presus de toate, gândește-te la stilul tău personal și vezi unde te duce inspirația!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read