E timpul pentru un refresh al casei! 10 idei de decor al pereților

Must read

Te-ai plictisit de aceeași pereți? Atunci e timpul să dai un refresh spațiului de acasă. Cum?! Simplu. Începe cu redecorarea pereților.

Pereții goi sunt plini de posibilități și câteva elemente de decor îți pot retransforma casa. Indiferent de stil, avem trucurile potrivite care îți pot pune în evidență pereții și îți vor adăuga mai multă personalitate locuinței. Chiar dacă ești colecționar de artă, pasionat de natură sau iubitor de cărți, pereții tăi pot fi personalizați astfel încât să poți fi înconjurat de lucrurile pe care le iubești.

Descoperă 10 de idei de decor pentru pereți, care cu siguranță vor adăuga stil casei tale.

1. Alege arta supradimensionată

O pictură sau o fotografie supradimensionată va atrage atenția și va seta tonul într-un spațiu mic. Îți recomandăm o fotografie alb-negru într-un spațiu minimalist sau adaugă culoare cu o piesă abstractă vibrantă.

Modern Wall Art Abstract Bedroom Print Office Painting Single Panel

2. Transformă un perete într-o galerie foto

Nimic nu adaugă personalitate și culoare ca un perete transformat într-o galerie, cu o colecție de artă sau fotografii.  Optează pentru rame simple, pune-le într-o anumită ordine sau amestecă-le, în funcție de cum îți place.

Sfatul nostru este să extinzi galeria foto până la tavan pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare.

DIY photo gallery wall idea to help you design the best piece of art in your home! colour photos, large, black frames, full wall - #blackframes #largegallerywall #coloredphotos || Nikki's Plate

Blush Pink Leaves, Above Bed Wall Art, Wedding Gift, Blue Plant Print, Botanical Poster, Tropical Leaf, Digital Print Download Printable Art **************************************************** ❗️ PLEASE NOTE: 1 | This is a digital download item. No physical item will be shipped. 2 |

 

3. Creează un perete de accent 

Gândește-te și la decorarea pereților înșiși. Încearcă o vopsea colorată, strălucitoare și îndrăzneață pentru a crea un perete de accent.

Sau poate un tapet cu model și alte tehnici decorative de vopsea sunt mai degrabă pe stilul tău? Aceste accente decorative pot avea un impact și mai mare într-un spațiu mic.

100+ Inspiration for Mix and Match Traditional Wall with Modern Interior

4. Atârnă oglinzi pentru decorul pereților

Oglinzile reflectă lumina, ajutând un spațiu mic să pară mai mare și mai luminos. În living, atârnă o oglindă supradimensionată sau chiar mai multe oglinzi mai mici pe care să le așezi în diverse feluri.

 

Aside from your sofa, ottoman & selection of tables, living room wall decor is one of the most crucial parts of your sitting room’s interior design scheme. We’ve compiled our top living room wall decor ideas to bring out the exhibitionist in you.

Seeing Double. Here’s a twist on a gallery wall. Hang multiple mirrors on the wall for a funhouse-style surprise. Shop thrift stores for deals on mirrors, then paint the frames all the same color to unify them

5. Montează rafturi de diverse forme

Dacă ai rămas fără spațiu pentru depozitarea cărților, mută-ți colecția pe perete! Instalează rafturi de diverse forme pe care să îți poți așeza cărțile într-un mod creativ, dar și alte mici sculpturi, plante, obiecte decorative.

50 Coole und kreative Bücherregale 2019 50 Coole und kreative Bücherregale Das Bücherregal hat seine Grundform und Identität als einfaches Aufbewahrungsmittel überwunden und ist jetzt ein einzigartiges Produkt des Designs Haus Dekoration The post 50 Coole und kreative Bücherregale 2019 appeared first on Woodworking ideas.

31 Indoor Woodworking Projects to Do This Winter | The Family Handyman #homedecordiyapartment

6. Decor de pereți chiar și cu o tablă de scris 

O tablă neagră pe care poți să scrii este un plus și mai ales este foarte funcțională pentru un birou, un loc de joacă sau chiar o bucătărie. O tablă neagră  aduce un aer rustic oricărei camere, în timp ce o tablă albă este alternativa contemporană. Știai că acum sunt disponibile table de scris într-o varietate de nuanțe și imprimeuri? Da, ai auzit bine! Iar dacă te simți inspirat, poți duce totul la nivelul următor și să pictezi un perete întreg pe tablă.

Modern Farmhouse Kitchen Chalkboard Wall. SOURCE: lollipopsandlightsabers black and white, modern farmhouse, farmhouse sink, subway tile, black granite, black hardware, white cabinets, whirlpool appliances, teal pantry door, fresh pies, rae dunn.

The Wave Coworking Offices – Conference Suite, Hong Kong

7. Atârnă o hartă personalizată

Poți comanda o hartă personalizată a unui oraș, a unei țări în aproape orice paletă de culori. O poți personaliza apoi adăugând pin-uri în locurile pe care le-ai vizitat sau intenționezi să ajungi.

25 Creative Ways to Fill Your Plain Walls By Showing Off Your Mini Photo Collections - GODIYGO.COM.

8. Atârnă un calendar mare, pe tot peretele

Un calendar supradimensional funcționează mai ales pe un perete în birou sau în bucătărie. În acest fel îți poți nota, adăuga și urmări toate evenimentele importante din viața ta, în timp ce decorul camerei prinde un suflu nou. Încearcă calendare luminoase și îndrăznețe cu fonturi sans serif pentru a crea un aspect modern.

At Home In A Light, Bright Sunnyvale Eichler | Design*Sponge

Awesome kitchen command center with huge dry erase calendar, wall organizer, and more

9. Decor de pereți prin placare cu lemn

Placarea cu lemn funcționează în orice cameră: fie că este sufrageria, dormitorul, holul sau chiar pereții băii și se potrivește pentru orice stil de amenajare interioară.

Acupanel Natural Walnut Acoustic Slat Wood Panels for Wall & Ceiling

image-13

decor pereți

10. Montează-ți bicicleta pe perete

Crearea unui sistem elegant și elegant de montare pe perete pentru biciclete îți va oferi mai mult spațiu pe podea și va crea un punct de atracție care va transforma peretele gol.

După părerea noastră, aceasta este una dintre cele mai distractive și funcționale idei de decor al pereților.

 decor pereți

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read